Afval

Van Kesteren Recycling

Van Kesteren Recycling geeft afval weer een toekomst! We staan klaar met diverse afvaldiensten voor bedrijven, instellingen en particulieren uit de omgeving van Groesbeek. Wilt u de makkelijkste oplossing voor uw afval? Kies dan voor Van Kesteren.

Afval dat u mag aanbieden ter recycling

Afval is de grondstof van de toekomst. Van Kesteren en partner Remondis geven verschillende afvalstromen een tweede leven. Binnen uw bedrijf en huishouden komen ongetwijfeld ook verschillende afvalstromen vrij. Laat ze ophalen door Van Kesteren en draag op deze manier uw steentje bij aan een duurzame toekomst.

  • Bouw- en sloopafval: puin, kunststof, hout, metaal. 
  • Houtafval: Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën: A-hout (onbewerkt hout) en B-hout (spaanplaat, kozijnen, deuren etc.) 
  • Gft-afval: Al het natuurlijke en organisch afval dat vrijkomt in uw dagelijkse huishouden.
  • Grofvuil: Alles wat redelijkerwijs niet in een vuilniszak past wordt bestempeld als grofvuil, denk hierbij aan meubels, bedden en wasmachines, maar ook geïmpregneerd hout (c-hout).
  • Grond: Wij nemen grond in en aan de hand van grondanalyses zoeken we hiervoor een geschikte afzetmarkt. Om deze werkzaamheden uit te voeren zijn wij gecertificeerd conform de BRL SIKB 9335.
  • Puin: Baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind.

Geef afval een toekomst! 

Voor iedere afvalstroom is een duurzame toekomst weggelegd. Wilt u weten welk afval u in welke container mag aanbieden, of heeft u een vraag over het aanbieden van afval? Neem contact op met één van onze medewerkers bij Van Kesteren Recycling. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag, tussen 08.00 en 16.00 uur. 

Openingstijden afvalinzameling station in Groesbeek

Bij het afvalinzameling station van de gemeente Berg en Dal in Groesbeek kunnen inwoners hun huishoudelijk afval aanbieden. Het gaat hier om afval dat u niet mee kunt of mag geven met het huishoudelijk afval. De gemeentelijk milieustraat hanteert andere openingstijden dan Van Kesteren Recycling. Let op: Om afval te brengen bij de gemeentelijke milieustraat heeft u een milieupas nodig.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren