Asbest

Asbest verwijderen

Bij woningen en gebouwen vanaf 1990 of ouder, die worden gerenoveerd of gesloopt, kan asbest vrijkomen. Voorafgaand aan de sloop bent u verplicht om > 35m2 asbest te laten verwijderen door een SC-530 gecertificeerd bedrijf. Om u een integrale totaaloplossing te bieden werken wij al jaren naar volle tevredenheid samen met AsbestCare. Wilt u asbest verwijderen of wilt u weten welke landelijke subsidies er van kracht zijn? Bel hiervoor naar: (0485) 74 50 30.

Asbest verwijderen: Totale ontzorging!

De medewerkers van AsbestCare uit Cuijk zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen en afvoeren van asbest en asbesthoudende objecten en gebouwen. Zij dragen van begin tot eind nauwlettend en deskundig zorg voor het volledige proces van asbestsanering. Hebt u hulp nodig bij het in kaart brengen en saneren van asbest in of rondom uw eigendommen? Of wilt u weten welke landelijke subsidies er van kracht zijn? Dan staat AsbestCare graag voor u klaar.

Eén aanspreekpunt voor asbestsanering

AsbestCare is gespecialiseerd in asbestverwijdering, het verwijderen van asbestdaken en asbest dakbeschot. Zij weten welke stappen u moet ondernemen om de inventarisatie goed te laten verlopen. Zij zijn in het bezit van asbestverwijderingscertificaat SC-530 voor het verwijderen van asbest. Ook begeleiden ze de aanvraag bij de overheidsinstanties en betrekken de juiste partijen voor het vrijgeven van het gesaneerde gebied.

Asbest golfplaten verwijderen

Veel golfplaten op oude schuurtjes zijn gemaakt van asbestplaten. Ook deze platen kun je beter niet zelf verwijderen. Bel van Kesteren en vraag naar de kosten m.b.t. het verwijderen van asbest golfplaten per m2, en de eventuele beschikbare subsidies voor de verwijdering van asbest golfplaten. Bescherm uzelf tegen blootstelling aan eventuele gevaarlijke stoffen.

Alles onder één dak met AsbestCare

Asbestsanering vraagt om een zorgvuldige, veilige aanpak door een SC-530 gecertificeerd bedrijf. Zo wordt er tijdens sloopwerken ook regelmatig asbest aangetroffen. AsbestCare zet zich in samenwerking met Van Kesteren in om u de beste en voordeligste oplossing te bieden.

Asbest verwijderen kosten

Bent u benieuwd hoeveel het kost om asbest te verwijderen? De kosten voor het verwijderen van asbest hangen van verschillende factoren af, waaronder de hoeveelheid asbest die verwijderd dient te worden en het type asbest. Wilt u de exacte kosten voor het verwijderen van asbest per m2 weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een indicatie kunnen geven.

Meer informatie over asbest verwijderen

Heeft u advies of informatie nodig over asbestverwijdering? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar: (0485) 74 50 30.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren