Grondverzet Bestrating

Bestrating

Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Snellere oplevering, betere arbeidsomstandigheden en goedkoper in de portemonnee: machinaal bestraten biedt vele voordelen! Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden en prijzen tegen het licht te houden? Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54. 

Referentieprojecten – Bestrating

Van Kesteren heeft door de jaren heen al veel projecten afgerond. Met gepaste trots laten we een aantal projecten zien. Het is een korte samenvatting, maar het geeft een goed beeld van ons specialisme op het gebied van grondwerk.

--> ‘Wij vernieuwen de wijk stekkenberg’: Wij zijn begin 2010 in samenwerking met Koopmans Bouwgroep, gestart met de herinrichting van de wijk Stekkenberg in Groesbeek. Onze vakmensen zijn na het voltooien van fase 1 t/m 4, in juni 2014 gestart met de sloop van 99 woningen (fase 5 + 6). Van Kesteren is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de uitvoering - van de sloop van bestaande woningen, grond- enstraatwerk tot aan het plaatsen van de keerwanden. Bekijk hier wie met ons heeft gewerkt en lees de referenties. 

--> ‘Een duurzame huisvesting van het Montessori College’: Wij zijn begin 2013, in samenwerking met Giesbers Bouw Wijchen, gestart met het nieuwbouwproject voor de duurzame nieuwe huisvesting van het Montessori College - Nijmegen. Het schoolgebouw biedt onderdak aan ruim 1.300 middelbare scholieren en 170 docenten. Er is in het kader van efficiëntie bewust gekozen voor één locatie aan de Kwakkenbergweg in Nijmegen. Bekijk hier wie met ons heeft gewerkt en lees de referenties.

Uw terras, oprit of bedrijfsterrein bestraten? Neem contact op

Wilt u uw terras, oprit of bedrijfsterrein laten bestraten? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in. Heeft u advies of informatie nodig over de beste en voordeligste mogelijkheden voor het bestraten van uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren