Grondverzet Bestrating

Grondwerk

Specialistisch grondwerk staat aan de basis van ieder succesvol bouwproject. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het grondwerk van uw bouwproject? Dan is Van Kesteren uit Groesbeek de partner die u zoekt. Wij maken terreinen op uiteenlopende locaties bouw- en woonrijp en zijn hierin BRL 9335 en BRL 7000 gecertificeerd.

Wat is grondwerk?

Grondwerk wordt gedefinieerd als alles wat nodig is om een goede ondergrond te krijgen. Het is een verzamelnaam voor diverse disciplines in onze branche. Wij zijn door onze ervaring, expertise, vakmanschap en materieel gespecialiseerd in grondwerk. Wij voeren de volgende grondwerkzaamheden uit:

  • Sloop van opstal of woning
  • Opschonen van het terrein
  • Uitgraven van sleuven t.b.v. leidingen en/of kabels
  • Graven en aanvullen van bouwputten
  • Leveren en verwerken van gebroken puin, grond en/of zand.

Jarenlange ervaring in grondwerk

Van Kesteren kan bouwen op een lange historie op het gebied van grondwerk. Al in 1925 begon Jan van Kesteren Sr. met het produceren van stenen en andere betonproducten. We hebben in de loop der jaren dus een hoop kennis en ervaring opgebouwd. Vandaag de dag beschikken we daarnaast over modern materieel voor allerlei soorten grondverzet.

Meer dan grondwerk alleen

Uiteraard beschikt Van Kesteren over de vereiste certificaten (BRL 9335) om professionele grondwerken ter voorbereiding van bouwprojecten te kunnen en mogen uitvoeren. Daarnaast bieden wij u als opdrachtgever nog een aantal voordelen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor grondwerk, maar ook voor sloopactiviteiten, bodemsanering en voor de verzorging van het grond- en afvaltransport. Allemaal activiteiten die in elkaars verlengde staan. Op deze manier kunt u veel van de werkzaamheden binnen uw bouwproject laten uitvoeren door één betrouwbare partner.

Referentieprojecten - grondwerk

Van Kesteren heeft door de jaren heen al veel projecten afgerond. Met gepaste trots laten we een aantal projecten zien. Het is een korte samenvatting, maar het geeft een goed beeld van ons specialisme op het gebied van grondwerk.

  • ‘Wij vernieuwen de wijk Stekkenberg’: Wij zijn begin 2010 in samenwerking met Koopmans Bouwgroep, gestart met de herinrichting van de wijk Stekkenberg in Groesbeek. Onze vakmensen zijn na het voltooien van fase 1 t/m 4, in juni 2014 gestart met de sloop van 99 woningen (fase 5 + 6). Van Kesteren is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de uitvoering - van de sloop van bestaande woningen, grond- en straatwerk tot aan het plaatsen van de keerwanden. Lees meer over dit project in samenwerking met Koopmans Bouwgroep.
  • ‘Een duurzame huisvesting van het Montessori College’: Wij zijn begin 2013, in samenwerking met Giesbers Bouw Wijchen, gestart met het nieuwbouwproject voor de duurzame nieuwe huisvesting van het Montessori College - Nijmegen. Het schoolgebouw biedt onderdak aan ruim 1.300 middelbare scholieren en 170 docenten. Er is in het kader van efficiëntie bewust gekozen voor één locatie aan de Kwakkenbergweg in Nijmegen. Lees meer over dit project in samenwerking met Giesbers Bouw Wijchen.

Meer weten?

Gaat u een woning of bedrijfspand laten bouwen in Groesbeek en omgeving? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in voor het grondwerk. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren