Blog

Stappenplan gecertificeerde sloopproces

Van Kesteren is sinds 15 januari 2009 een gecertificeerd sloopaannemer. Een gecertificeerde sloopaannemer werkt volgens het sloopproces zoals beschreven in de BRL SVMS-007. Lees alle info over het gecertificeerde sloopproces in onze blog. Bekijk het filmpje en maak kennis met het gecertificeerde sloopproces.

  • Voorbereiding sloop: Van Kesteren voert vooraf een inspectie van het sloopobject en een stoffeninventarisatie uit. Hierdoor ontstaat inzicht in de aard, de hoeveelheid en de mogelijke verontreiniging van de vrijkomende sloopmaterialen. Ook worden de risico’s voor de arbeidsveiligheid en de omgeving geïnventariseerd. 
  • Het sloopplan: Vervolgens wordt een sloopplan opgesteld, met daarin onder meer een beschrijving van de wijze van selectief en milieukundig slopen, de behandeling en afvoer van vrijkomende materiaalstromen en de te treffen veiligheidsmaatregelen. Verder worden in het sloopplan de uitvoeringseisen van de opdrachtgever systematisch weergegeven.
  • De sloop: De uitvoering van de sloop vindt plaats conform het sloopplan. Bij de uitvoering van de sloopwerkzaamheden zijn medewerkers betrokken die deskundig zijn op het gebied van veilig en milieukundig slopen. Wij werken met goedgekeurd materieel. Wij moeten er verder voor te zorgen dat de slooplocatie veilig en ordelijk is en dat de vrijkomende materiaalstromen geen verontreiniging van bodem en omgeving veroorzaken.
  • Het keurmerk: De oplevering van het project vindt plaats in overleg met de opdrachtgever en wordt schriftelijk vastgelegd. Door Van Kesteren wordt een stoffenverantwoording van de vrijkomende sloopmaterialen opgesteld, die desgevraagd aan de opdrachtgever wordt verstrekt. 

Complexe sloopprojecten? Neem contact op met Van Kesteren

Wilt u uw eigendom laten slopen? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Hebt u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren