Grondverzet

Grondtransport

Wilt u grond transporteren? Dan bent u bij Van Kesteren bv aan het juiste adres. Van Kesteren beschikt over een uitgebreid wagenpark met diverse voertuigen voor grond- en afvaltransport. Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden en prijzen voor grondtransport tegen het licht te houden? Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54. 

Grondvervoer geregeld door Van Kesteren

Bij werkzaamheden in de tuin of bij bouwwerkzaamheden komt vaak grond vrij. Wat kunt u doen met deze overtollige grond? De grondbank Groesbeek heeft daar de beste en voordeligste oplossing voor. Bijna al het grond is echter vervuild en afvalstoffen mag u niet zomaar transporteren. Alleen schoon zand of grind worden niet als afvalstof gezien. Bij al het andere transport van grond bent u aan strenge regels gebonden. Uiteraard beschikt Van Kesteren over de juiste kennis en ervaring voor grondvervoer. Wij zijn gecertificeerd conform de BRL 9335 en BRL 7000, wat het mogelijk maakt dat wij het grond- en afvaltransport (GL520849VIHB) volgens de laatst geldende wetten, regels en voorschriften mogen organiseren.

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met diverse voertuigen voor het grond- en afvaltransport.

Referentieprojecten – grondtransport en grondwerk

Van Kesteren heeft door de jaren heen al veel projecten met betrekking tot grondtransport en grondwerk afgerond. Met gepaste trots laten we een aantal projecten zien. Het is een korte samenvatting, maar het geeft een goed beeld van ons specialisme op het gebied van grondwerk.

--> ‘Wij vernieuwen de wijk Stekkenberg’: Wij zijn begin 2010 in samenwerking met Koopmans Bouwgroep, gestart met de herinrichting van de wijk Stekkenberg in Groesbeek. Onze vakmensen zijn na het voltooien van fase 1 t/m 4, in juni 2014 gestart met de sloop van 99 woningen (fase 5 + 6). Van Kesteren is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de uitvoering - van de sloop van bestaande woningengrond- enstraatwerk tot aan het plaatsen van de keerwanden. Bekijk hier wie met ons heeft gewerkt en lees de referenties. 

--> ‘Een duurzame huisvesting van het Montessori College’: Wij zijn begin 2013, in samenwerking met Giesbers Bouw Wijchen, gestart met het nieuwbouwproject voor de duurzame nieuwe huisvesting van het Montessori College - Nijmegen. Het schoolgebouw biedt onderdak aan ruim 1.300 middelbare scholieren en 170 docenten. Er is in het kader van efficiëntie bewust gekozen voor één locatie aan de Kwakkenbergweg in Nijmegen. Bekijk hier wie met ons heeft gewerkt en lees de referenties.

Maak een afspraak voor grondtransport

Wilt u meer weten over grond laten vervoeren? Maak dan een afspraak voor grondtransport of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren