Lopende projecten

Gemeente Berg en Dal - Mooksestraat en Binnenveld

In opdracht van de gemeente Berg en Dal vervangt Van Kesteren de volledige riolering in de Mooksestraat en Binnenveld in 2 fasen. De 1e fase betreft de werkzaamheden in de Mooksestraat en de 2e fase de werkzaamheden in het Binnenveld. De werkzaamheden omvatten het volledig vervangen van het hoofdriool inclusief kolk- en huisaansluitingen. Nadat de riolering is vervangen zal de straat nieuw worden ingericht met elementenverharding in plaats van asfalt.

Start werkzaamheden

30-04-2020, Van Kesteren heeft de asfaltverharding in de Mooksestraat uitgebroken, hiermee zijn onze werkzaamheden tot nader order stil komen te liggen. In de tussentijd zullen door nutsbedrijven de kabels en leidingen worden vervangen, waarna wij zodra dit gereed is starten met de rioleringswerkzaamheden.

22-06-2020, wethoudster Sylvia Fleuren in gesprek met Pieter van Velp en Eric Meijer, ten gevolge van het coronavirus heeft het project vertraging opgelopen bij het vervangen van de kabels en leidingen. Sylvia Fleuren, wethoudster van de gemeente Berg en Dal, heeft Eric Meijer geïnterviewd om de ontstane situatie en de getroffen maatregelen te bespreken. In samenwerking met de aanwonenden werken wij op een veilige manier samen aan de toekomst van Groesbeek. Klik hier voor de video

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren