Nieuws

Overname activiteiten van Van Kesteren Riooltechniek

Overname activiteiten van Van Kesteren Riooltechniek

“Overname versterkt marktpositie binnen de branche en onderstreept focus op groei”

Van der Velden Rioleringsbeheer te Boxtel heeft met ingang van 23 december 2019 de activiteiten van branchegenoot Van Kesteren Riooltechniek overgenomen. Van Kesteren, een regionaal bedrijf  met een sterk familiekarakter en ca. 100 medewerkers, is al ruim 90 jaar een totaalpartner in sloop- en grondwerk, afvalrecycling en riooltechniek. De overname van het Cuijkse bedrijf past in de groeistrategie van het landelijk opererend bedrijf Van der Velden Rioleringsbeheer. Met de overname bouwt Van der Velden Rioleringsbeheer haar positie in de branche verder uit.

Lees meer

Algemene Directie aan het woord

Algemene Directie aan het woord

Als de dagen weer korter worden en we ons op gaan maken voor de feestdagen wordt er op allerlei gebieden teruggekeken naar het voorbije jaar. Voor Van Kesteren gaat 2016 als een bijzonder jaar de boeken in.  Daarom een korte terugblik hoe wij het afgelopen jaar als Algemene Directie hebben ervaren. 

Lees meer

Park15; toonbeeld nieuwe generatie

Park15; toonbeeld nieuwe generatie

Direct aan de A15, ter hoogte van afslag 38 (Elst/Oosterhout) en op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen, wordt het nieuwe duurzame bedrijventerrein van Nederland ontwikkeld. Park15 onderscheidt zich in het bijzonder door z’n hoogwaardige architectuur op gebouwniveau. Bovendien wordt in het kader van duurzame ontwikkeling ook rekening gehouden met de openbare structuur.

Lees meer

Een GRUWELIJKE opbrengt!

Een GRUWELIJKE opbrengt!

Het is gruwelijke zwaar, gruwelijk mooi en gruwelijk gaaf! Om deze reden gaan we nog even terug naar zondag 18 september 2016. Team Van Kesteren ging toen de strijd aan tegen energiestofwisselingsziekten door deel te nemen aan Groesbeeks Gruwelijkste. Deze mountenbike tocht in Groesbeek wordt jaarlijks op de derde zondag van september georganiseerd door stichting ROAd4energy.

Lees meer

Verboden toegang bodemsanering

Verboden toegang bodemsanering

Er is door Oko-care, in opdracht van Mooiland, asbest in de bodem aangetroffen in een woning gelegen aan de Lindenlaan 29 in Wanroij. Op basis van het goede klantcontact heeft opdrachtgever Mooiland voor Van Kesteren gekozen. Vanaf medio september start Van Kesteren met de bodemsanering om de grond van bodemverontreiniging vrij te maken.

Lees meer

Specialisme door de bril van

Specialisme door de bril van

Van Kesteren is een full-service onderneming dat integrale totaaloplossingen voor riolerings-, sloop- en infrawerken ontwikkelt en realiseert. Deze missie reflecteert de wensen van opdrachtgever Coopmans Bouwadvies & Bouwontwikkeling en daarom zijn beide partijen de samenwerking aan gegaan. Van Kesteren start begin september 2016 met de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van een nieuwbouwproject aan de Kleefseweg 78 in Ven-Zelderheide. De opleveringsdatum staat gepland op eind september 2017.

Lees meer

Sloop en asbestverwijdering 'Pleisterplaats'

 Sloop en asbestverwijdering 'Pleisterplaats'

In een pand van Pluryn, locatie Werkenrode in Groesbeek, is asbest aangetroffen. Sinds 1993 zijn alle asbesthoudende toepassingen verboden. Om de veiligheid van mens en milieu te waarborgen, besloot Pluryn daarom dit pand aan de Nijmeegsebaan 9 te slopen. Van Kesteren speelde hierin een adviserende rol. Vanaf medio september/oktober 2016 zal het Groesbeekse bedrijf starten met de asbestsanering en sloop van het voormalig paramedisch centrum ‘De Pleisterplaats’.

Lees meer

Aanbrengen 86 ondergrondse containers

Aanbrengen 86 ondergrondse containers

Ondergrondse afvalinzameling wordt steeds populairder. Per 1 januari 2017 start de gemeente Beuningen met de nieuwe manier van afval inzameling. Dit wordt ‘omgekeerd inzamelen’ genoemd. In opdracht van Dar start Van Kesteren begin september 2016 met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van 86 ondergrondse afvalcontainers op zo’n 40 locaties in de gemeente Beuningen. 

Lees meer

Herinrichting Houtlaan, Groesbeek

Herinrichting Houtlaan, Groesbeek

De Houtlaan in Groesbeek is toe aan een flinke opknapbeurt! In opdracht van de gemeente Berg en Dal is Van Kesteren maandag 23 mei gestart met de herinrichting van de Houtlaan in Groesbeek. In een relatief kort tijdsbestek wordt de verbinding tussen de Binnenveld en Mooksebaan gerenoveerd.

Lees meer

De 25e editie van de Roparun

De 25e editie van de Roparun

Dit jaar werd er weer voor de 25e keer de Roparun georganiseerd! De meeste mensen weten inmiddels wat de Roparun is. Zeker onder de hardlopers is dat bekend. Onze collega’s Niels Vloet en Nicol Gerrits hebben met Runnnig Team Overloon deelgenomen aan de 25e editie van de Roparun. Met gepaste trots blikken zij terug op een fantastisch evenement tijdens het pinksterweekend waarbij geld is ingezameld voor de zorg en ondersteuning van mensen met kanker.

Lees meer

De Spil Dine & Wine

De Spil Dine & Wine

Zondag 1 mei 2016 vond dan eindelijk de officiële opening plaats Dine & Wine De Spil in Groesbeek.  De Spil Dine & Wine is een eigentijds restaurant met een gezellige uitstraling, intieme inrichting en persoonlijke en vriendelijke bediening. Er werd deze dag ook aandacht gevraagd voor de vreselijke ziekte ALS. De fantastische opbrengst van 5.400 euro komt geheel ten goede in strijd tegen ALS. 

Lees meer

Werkbezoek wethouder Sylvia Fleuren

Werkbezoek wethouder Sylvia Fleuren

Op vrijdag 18 maart jl. ontving Van Kesteren, in het kader van de fusiegemeente van Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek een werkbezoek van gemeente Berg en Dal. Wethouder Sylvia Fleuren van Financiën, Belastingen, Inkoop- en aanbestedingsbeleid, Economische zaken en Toerisme en Recreatie en Stef van de Graaf Beleidsmedewerker Economische Zaken, kwamen langs bij Van Kesteren.

Lees meer
[12  >>  

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren