Nieuws

"Investeren in duurzaamheid is geen keuze, maar een noodzaak"

Het energieconvenant Groesbeek is een overeenkomst tussen verschillende ondernemingen en instellingen met als doel energieverbruik te reduceren en daardoor de CO2-uitstoot te verminderen. Eind december 2015 hebben de tien lokale deelnemers de intentie uitgesproken om jaarlijks rond de 3% CO2-uitstoot te verminderen.

Lees meer

De nieuwe L60H Volvo Wiellader

De nieuwe L60H Volvo Wiellader

Van Kesteren introduceert de nieuwe Volvo L60H, die het allerbeste biedt op het gebied van wielladertechnologie. De nieuwe krachtige machine biedt een uitstekend vermogen en zeer goede prestaties.  Deze nieuwe wiellader van Van Kesteren wordt voor de meest voorkomende werkzaamheden ingezet, waaronder in het grondwerk, recycling en weg- en waterbouw.

Lees meer

Gratis compost als bedankje voor scheiden gft-afval

Gratis compost als bedankje voor scheiden gft-afval

Inwoners uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen kunnen tijdens de Landelijke Compostdag op zaterdag 19 maart op een aantal locaties gratis losse compost afhalen. Vanaf maandag 21 maart kunnen inwoners compostzakken (maximaal 2 zakken per bezoeker) afhalen bij de gemeentewerf of milieustraat zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Compostactie - 19 maart t/m 30 april

Compostactie - 19 maart t/m 30 april

Na de zomer, de herfst en de winter wordt het weer lente! Alle bloemen, bomen en planten beginnen weer te groeien. Dit betekent dat u als hovenier / tuinder weer compost nodig heeft.  In het kader hiervan kunt u  vanaf 19 maart tot en met 30 april tegen een gereduceerd tarief losse compost afhalen op de Ambachtsweg 16 in Groesbeek. U betaalt slechts €10,- (excl. BTW) per aanhanger.

Lees meer

10e Landelijke Compostdag groot succes!

10e Landelijke Compostdag groot succes!

Zaterdag 19 maart 2016 heeft voor de tiende keer de Landelijke Compostdag plaats gevonden. Inwoners uit de gemeente Berg en Dal konden tijdens de Landelijke Compostdag gratis losse compost afhalen op de milieustraat in Groesbeek (Van Kesteren).

Lees meer

Beperkte bereikbaarheid Van Kesteren Groesbeek

Beperkte bereikbaarheid Van Kesteren Groesbeek

Op 1, 2 en 3 juli 2016 is het zover. Ruim 2.500 sporters met een verstandelijke beperking gaan de strijd met elkaar aan. In 18 verschillende takken van sport strijden zij op de Special Olympics Nationale Spelen in Nijmegen, Groesbeek en Wijchen. Via deze weg laten wij weten dat onze vestiging aan de Ambachtsweg, op zaterdag 2 juli 2016 beperkt bereikbaar is (zie foto).

Lees meer
<<  1 [2

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren