Nieuws

Algemene Directie aan het woord

Als de dagen weer korter worden en we ons op gaan maken voor de feestdagen wordt er op allerlei gebieden teruggekeken naar het voorbije jaar. Voor Van Kesteren gaat 2016 als een bijzonder jaar de boeken in.  Daarom een korte terugblik hoe wij het afgelopen jaar als Algemene Directie hebben ervaren. 

Verkoop divisie afvalcontainers

De verkoop van onze divisie afvalcontainers aan Remondis Nederland vond al in 2014 plaats, maar werd fysiek pas aan het begin van dit jaar gerealiseerd. Dit had niet alleen veel impact op onze eigen organisatie, maar zeker ook voor veel van onze klanten. De overgang is inmiddels volledig afgerond en de weg naar REMONDIS wordt door iedereen goed gevonden. De samenwerking tussen Van Kesteren en REMONDIS verloopt naar tevredenheid, over en weer worden en diverse werkzaamheden  voor elkaar uitgevoerd. Vanuit Nijmegen stuurt Johan van Kesteren deze divisie aan. Mochten er vragen over rol- of afvalcontainers zijn, dan is deze divisie bereikbaar onder telefoonnummer 024-3725255.

Uiteenlopende projecten 

In 2016 werkten wij vanuit Van Kesteren voor een grote groep van klanten aan projecten met uiteenlopend specialisme. Het is natuurlijk bekend dat Van Kesteren gecertificeerd is voor processen op gebied van bodemsanering, grondbank, sloopwerken en veiligheid. De lijst van door ons gerealiseerde projecten is veel te lang om alles te belichten, maar wij zijn gepast trots op de tot nu toe behaalde resultaten in het nieuwbouwproject MIVC2 van CNC te Milsbeek. In dit project waarin CNC miljoenen investeert in nieuwe productietechnieken, vervult Van Kesteren een belangrijke rol in het grondwerk en in de aanleg van een complex van leidingen. Verder hebben wij voor de Plusmarkt in Beek het grond-, sloopwerk al gerealiseerd en moeten we nog aan de slag in het straatwerk. Op dit moment voeren we in opdracht van de gemeente Beuningen het project uit waar 75 ondergrondse containers geplaats worden en hebben we onlangs in opdracht van de gemeente Cuijk het Beweegpark ’t Uilennest Padbroek ontgraven en opnieuw ingericht. Al deze projecten voeren we met ons enthousiaste team van medewerkers en een grote groep onderaannemers uit.

Milieustraat Groesbeek

Daarnaast verrichten we dagelijks ook werkzaamheden op de milieustraat in Groesbeek, die wij naast onze eigen exploitatie ook voor de inwoners van diverse gemeentes exploiteren in samenwerking met DAR en gemeente Berg en Dal. Voor kleine en grote rioolstoringen zijn we 24/7 bereikbaar. We werken op dit gebied veel voor onze opdrachtgevers Mooiland en KIC en bedienen op die manier hun huurders op een hoog serviceniveau, maar ook bedrijven en particulieren maken gebruik van onze kennis en kunde op dit gebied. Tenslotte mogen we onze betrokkenheid en werkzaamheden die wij bij ARN in Weurt verrichten niet vergeten. Ook daar is Van Kesteren iedere dag bezig in de wereld van afval en werken we aan een betere omgeving.

Klanttevredenheid

Uit ons onderzoek van tevredenheid van klanten blijkt dat veel van onze klanten onze kernwaarden betrouwbaarheid, degelijkheid en flexibiliteit zeer waarderen. Wij kijken met vertrouwen uit naar het volgende jaar en zijn al onze klanten - of het nu om een grote of een kleine opdracht gaat – weer graag tot dienst.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren