Nieuws

CNC Grondstoffen - Nieuwe indoor composteringfabriek

CNC Grondstoffen - Nieuwe indoor composteringfabriek

Burgemeester Peter de Koning heeft woensdagochtend 4 mei jl. het startsein gegeven voor een nieuwbouwproject op het terrein van CNC Grondstoffen aan de Driekronenstraat in Milsbeek. Van Kesteren verzorgt de sloop-, grond-, riolering en overige civieltechnische werkzaamheden voor de nieuwe composteringfabriek aan de Driekronenstraat in Milsbeek.

Nieuwe ultramoderne composteringfabriek

CNC Grondstoffen is een van Europa’s grootste leveranciers van doorgegroeide compost en dekaarde voor de teelt van champignons. De CNC-bedrijven bieden werkgelegenheid aan circa 460 medewerkers en hebben in Nederland vestigingen in Milsbeek, Moerdijk, Ammerzoden en Hedel.

Met de nieuwbouw van dit project is een investering van 22 miljoen euro gemoeid. De oplevering staat gepland voor juli 2017. Van Kesteren start het project met het opbreken van ruim 16.000 m2 betonverharding, die nadat het op locatie is gebroken, grotendeels wordt hergebruikt binnen dit project.

Verschillende leidingsystemen zorgen voor gecontroleerde afvoer van proces- en regenwater, welke door Van Kesteren worden aangelegd. Ook het complete grondwerk van deze fabriek zal in nauwe samenwerking met de bouwkundige aannemer worden uitgevoerd. Nadat de nieuwbouw grotendeels is voltooid, zal het straatwerk en betonverhardingen worden aangebracht. 

Eén aanspreekpunt voor de opdrachtgever

Door de samenhang van bedrijfsmatige activiteiten heeft de opdrachtgever maar één aanspreekpunt. De synergie van Van Kesteren is bij dit project een toegevoegde waarde.   

Interesse in één van onze diensten? Neem contact op met Van Kesteren

Hebt u interesse in een van onze diensten op het gebied van sloop, grondwerk, riooltechniek of bestrating? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Hebt u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan. 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren