Nieuws

De Spil Dine & Wine

De Spil Dine & Wine

Zondag 1 mei 2016 vond dan eindelijk de officiële opening plaats Dine & Wine De Spil in Groesbeek.  De Spil Dine & Wine is een eigentijds restaurant met een gezellige uitstraling, intieme inrichting en persoonlijke en vriendelijke bediening. Er werd deze dag ook aandacht gevraagd voor de vreselijke ziekte ALS. De fantastische opbrengst van 5.400 euro komt geheel ten goede in strijd tegen ALS. 

Grand Opening – De Spil

Zondag 1 mei 2016 vond dan eindelijk de officiële opening plaats Dine & Wine De Spil in Groesbeek. Op deze prachtige zonnige dag kon iedereen proeven wat De Spil zo uniek en bijzonder maakt. Tijdens deze opening werd er 25 euro entree gevraagd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.

Om deze mooie dag in mei helemaal compleet te maken konden de bezoekers deelnemen aan de bad eenden race in ’T Groeske, dat werd verzorgd door Van Kesteren en de Groesbeekse brandweer. Om wat extra spektakel te creëren heeft onze chauffeur Dries Thoonsen met de MAN 8x4 laadkraan, de badeentjes in ‘Groeske laten vallen. De brandweer heeft gezorgd voor extra stroming. Tijdens de race zijn de eendjes door de snelheid van de stroming meegenomen naar de finish. Dat zorgde natuurlijk voor sensatie, bij in het bijzonder de jeugdige bezoekers.

Met een kleine operationele bijdrage van Van Kesteren ,mogen we spreken van een bijzonder geslaagde dag, met een fantastische opbrengst van 5.400 euro.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren