Nieuws

Herinrichting Houtlaan, Groesbeek

Herinrichting Houtlaan, Groesbeek

De Houtlaan in Groesbeek is toe aan een flinke opknapbeurt! In opdracht van de gemeente Berg en Dal is Van Kesteren maandag 23 mei gestart met de herinrichting van de Houtlaan in Groesbeek. In een relatief kort tijdsbestek wordt de verbinding tussen de Binnenveld en Mooksebaan gerenoveerd.

Een betere en veilige doorstroming

Het doel van het project is om een betere en veilige doorstroming van het verkeer te creëren en een kwaliteitsimpuls te geven aan de openbare ruimte. Het project wordt gefaseerd en gestructureerd uitgevoerd om de inzet van samenhangende activiteiten een concreet resultaat te realiseren.

Herinrichting Houtlaan

De riolering in de Houtlaan is aan het einde van zijn levensduur. De Gemeente Berg en Dal heeft er daarom voor gekozen om de gehele riolering te vervangen door een nieuwe hoofdleiding. Tegelijkertijd worden de huis-, en kolkaansluitingen vervangen. Het bestaande riool wordt niet verwijderd maar dicht geschuimd met een milieuvriendelijk hardschuim.

Vooraf wordt het oude asfalt nauwkeurig gebroken en selectief verwijderd. Gelijktijdig met de vervanging wordt de weg ook 60 cm breder (5,20cm – 5,80cm) gemaakt. Zo kan de weggebruiker weer van een veilige en comfortabele weg gebruikmaken.  

Verkeersmaatregelen

Tijdens de uitvoeringswerkzaamheden worden weggebruikers geconfronteerd met tijdelijke omleidingen en gedeeltelijke afsluitingen. Het verkeer wordt omgeleid via de Mooksebaan, Pannenstraat, Dorpsstraat, Burgemeester Ottenhofstraat en de Kerkstraat. 

Interesse in één van onze diensten? Neem contact op met Van Kesteren

Hebt u interesse in een van onze diensten op het gebied van sloop, grondwerk, riooltechniek of bestrating? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Hebt u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren