Nieuws

Maak kennis met Luuk Lozekoot

Maak kennis met Luuk Lozekoot

Via deze weg informeren wij u dat dhr. L. (Luuk)  Lozekoot per 4 juli in dienst is getreden als Assistent uitvoerder op onze vestiging in Cuijk. Wij vinden het van belang u hiervan persoonlijk op de hoogte te stellen. 

Luuk is deze zomer afgestudeerd aan het ROC Nijmegen. Hier heeft hij de opleiding middenkaderfunctionaris Infratechniek BOL 4 genoten. Na zijn studie is Luuk op zoek gegaan naar een leuke uitdagende baan in de infra en GWW.

Via zijn netwerk is hij in contact gekomen met Patrick van Dinther, Bedrijfsleider op onze vestiging in Cuijk. Na een aantal plezierige gesprekken is het balletje gaan rollen. In zijn nieuwe functie is Luuk verantwoordelijk voor het ondersteunen van de werkvoorbereiding en uitvoering.

Mocht u in de tussentijds al met hem in contact willen komen, dan kunt u hem telefonisch bereiken op onze vestiging in Cuijk via 0485-371771 of mobiel 06-435558400. Desgewenst kunt u een email sturen naar Luuk@vankesterenbv.nl. Wij vertrouwen op een prettige samenwerking en wensen luuk heel veel succes in zijn nieuwe functie.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren