Nieuws

Om de werkvloer met Nicol Gerrits

“Ik zit hier helemaal op mijn plek” aldus Nicol Gerrits, die werkzaam is als KAM Coördinator binnen Van Kesteren.

“Het afwisselende en uitdagende werk in combinatie met de fijne samenwerking en scholingsmogelijkheden zorgen ervoor dat ik hier op mijn plek zit.” Ze vervolgt, “Mijn huidige functie als KAM coördinator (kwaliteit Arbo en Milieu) is zeer afwisselend, dat maakt het werken ook echt fijn, geen dag is hetzelfde. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het opzetten, bewaken en verbeteren van het KAM-zorgsysteem. Ik heb mijn eigen verantwoordelijkheid op mijn vakgebied en ervaar veel vrijheid bij de invulling van mijn werk.”

Nicol vervolgt, “Het is jammer dat niet alle klanten op de hoogte zijn van onze veelzijdigheid. Dat is jammer, want met ruim 90 jaar ervaring hebben wij de kennis, kunde en middelen in huis op het gebied van sloop-, grond-, riolering-, afval- en andere civieltechnische vraagstukken. Door onze veelzijdigheid onder de aandacht te brengen kunnen wij bedrijven en organisaties en particulieren aan beide kanten van de maas (Noord-Brabant en Gelderland) van dienst zijn. “

Nicol Gerrits heeft verschillende hoogtepunten beleefd in de afgelopen jaren dat ze werkzaam is bij Van Kesteren. In 2014 heeft ze de opleiding tot KAM-coördinator succesvol afgerond. “Na de opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik begonnen in de functie van KAM Coördinator bij Van Kesteren. De belangrijkste les die ik heb geleerd is dat het belangrijk is om 'open en eerlijk' te communiceren naar klanten en collega’s. Eerlijkheid siert de mens en legt de basis voor vertrouwen.”

Ik ben tot op de dag van vandaag trots om voor zo’n leuk en dynamisch bedrijf te werken.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren