Nieuws

Aanbrengen 86 ondergrondse containers

Aanbrengen 86 ondergrondse containers

Ondergrondse afvalinzameling wordt steeds populairder. Per 1 januari 2017 start de gemeente Beuningen met de nieuwe manier van afval inzameling. Dit wordt ‘omgekeerd inzamelen’ genoemd. In opdracht van Dar start Van Kesteren begin september 2016 met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van 86 ondergrondse afvalcontainers op zo’n 40 locaties in de gemeente Beuningen. 

‘Omgekeerd inzamelen’

De afgelopen jaren heeft Van Kesteren op diverse locaties in Nijmegen in opdracht van Dar ondergrondse afvalcontainers geplaatst ten behoeve van ‘omgekeerd inzamelen’. Het restafval wordt vanaf 1 januari 2017 niet meer thuis opgehaald. Dit betekent dat inwoners van de gemeente Beuningen in het vervolg hun restafval zelf moeten wegbrengen naar een ondergrondse container in hun wijk. 

Ondergrondse afvalcontainers

Vanaf 1 september 2016 start Van Kesteren met de voorbereidende werkzaamheden. Om vast te stellen of op een locatie ondergrondse restafvalcontainers kunnen worden geplaatst, wordt de bodem onderzocht. Ook wordt gekeken of er evt. obstakels, zoals leidingen, kabels of rioolbuizen, in de grond aanwezig zijn. Vervolgens worden vanaf ca. 1 oktober 2016 in samenwerking met leverancier Bwaste de ondergrondse containers geplaatst. Deze containers moeten aan het eind van dit jaar operationeel zijn. Meer informatie is terug te vinden in het locatieplan Beuningen ondergrondse containers

Blijf op de hoogte en volg ons ook op Facebook en LinkedIn

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, weetjes en ontwikkelingen op het gebied van riolerings-, sloop- en infrawerken? Meepraten over vraagstellingen en ontwikkelingen of vragen online stellen op een moment dat het ú uitkomt? Volg ons dan ook op Facebook en LinkedIn. 

facebook 128

 linkedin 128 Outlook 128

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren