Nieuws

Park15; toonbeeld nieuwe generatie

Direct aan de A15, ter hoogte van afslag 38 (Elst/Oosterhout) en op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen, wordt het nieuwe duurzame bedrijventerrein van Nederland ontwikkeld. Park15 onderscheidt zich in het bijzonder door z’n hoogwaardige architectuur op gebouwniveau. Bovendien wordt in het kader van duurzame ontwikkeling ook rekening gehouden met de openbare structuur.

Park15; toonbeeld nieuwe generatie

Park15 is het toonbeeld van een nieuwe generatie duurzame bedrijvenparken. Het distributiepark richt zich op zowel grootschalige als kleinschalige ondernemers, retailers, logistieke dienstverleners en verladers. Het nieuwe bedrijvenpark is multimodaal bereikbaar via weg, water en in de toekomst per spoor. Bovendien is de ligging tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied uiterst gunstig voor de aanvoer en doorvoer van goederenstromen.

Aanbrengen menggranulaat

Naast het scheiden en sorteren van afvalstoffen in her te gebruiken producten, is ook het opwerken van diverse soorten granulaat, een specialiteit van Van Kesteren. Voor de aanleg van het duurzame bedrijventerrein heeft Van Kesteren in samenwerking met Derks GWW en Dura 5.000 ton (hydraulisch) menggranulaat aangeleverd. Het materiaal wordt door z’n hoge constructieve waarde gebruikt als fundering. De transport wordt verzorgd door Derks GWW (Grond-, weg & waterbouw).

Meer informatie? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in (hydraulisch) menggranulaat dan kunt u altijd contact opnemen met Van Kesteren. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54. Of vraag online meer informatie op via het formulier.

Bron:
http://www.park15.nl/ 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren