Nieuws

Remko Hemmelder wint de Piet van der Zouwen-Prijs

Jaarlijks organiseren Vakvereniging Het Zwarte Corps, de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland en SOMA Bedrijfsopleidingen gezamenlijk de Machinistenscholingsdagen. Vast onderdeel hiervan is de uitreiking van de Piet van der Zouwen-Prijs, vernoemd naar de medestichter van de Machinistenscholingsdagen. Dit jaar ging Remko Hemmelder van Van Kesteren B.V. uit Groesbeek er met de prijs vandoor!

De Piet van der Zouwen prijs gaat voor de 2de keer naar machinist Van Kesteren B.V.

Remko Hemmelder machinist bij Van Kesteren B.V. uit Groesbeek, heeft de Piet van der Zouwen-Prijs 2018 gewonnen, een kers op de taart want in 2014 won Remko ook deze prijs!

Elk jaar wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Machinistenscholingsdagen: een tweedaags programma met zowel praktische als theoretische workshops. Machinisten uit heel Nederland kunnen hier kennis opdoen over onder meer de laatste technische ontwikkelingen in hun vakgebied en duurzame inzetbaarheid van machinisten.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een deelnemende machinist die alle (technische) vragen over de tijdens de workshops behandelde stof correct beantwoordt. Dit jaar was dat onze eigen Remko Hemmelder.

Van harte gefeliciteerd Remko!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren