Nieuws

Specialisme door de bril van

Van Kesteren is een full-service onderneming dat integrale totaaloplossingen voor riolerings-, sloop- en infrawerken ontwikkelt en realiseert. Deze missie reflecteert de wensen van opdrachtgever Coopmans Bouwadvies & Bouwontwikkeling en daarom zijn beide partijen de samenwerking aan gegaan. Van Kesteren start begin september 2016 met de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van een nieuwbouwproject aan de Kleefseweg 78 in Ven-Zelderheide. De opleveringsdatum staat gepland op eind september 2017.

Een regionaal bouwkundig adviesbureau

Coopmans Bouwadvies & Bouwbegeleiding uit Ottersum is een regionaal bouwkundig advies- en bouwmanagementbureau dat zorg draagt voor de nieuwbouw en het proces begeleid vanuit de opdrachtgever.

De asbestsanering en sloop

Op de plek van de sloop komt een nieuwe woning met paardenstal. Het project in Ottersum heeft betrekking op alle werkgebieden van Van Kesteren. In de eerste fase worden alle aangetroffen asbestverdachte en asbesthoudende materialen verwijderd door AsbestCare. Daaropvolgend wordt met de nodige zorgvuldigheid de woonboerderij in Ven-Zelderheide in fasen gesloopt. Tegelijkertijd wordt het puin/afvalfractie op de slooplocatie gebroken om het zodoende weer te kunnen hergebruiken voor nieuwe toepassingen in fundering voor de bestrating/vloeren. 

Civieltechnische werkzaamheden

Aangezien op de betreffende locatie in het verleden een tankstation heeft gestaan is er een kleine bodemverontreiniging ontstaan. Van Kesteren is sinds 2008 gecertificeerd om water- en bodemsaneringen conform de BRL 7000 uit te voeren. Na deze werkzaamheden te hebben afgerond wordt gestart met het bouwrijp maken van de bouwkavel. Tijdens het bouwrijp maken worden ook de leidingen voor de nutsvoorzieningen en de riolering hierin meegenomen.

Interesse in één van onze diensten? Neem contact op met Van Kesteren.

Heeft u interesse in één van onze diensten op het gebied van sloopgrondwerkriooltechniek of bestrating? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Hebt u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren