Nieuws

Overname activiteiten van Van Kesteren Riooltechniek

“Overname versterkt marktpositie binnen de branche en onderstreept focus op groei”

Van der Velden Rioleringsbeheer te Boxtel heeft met ingang van 23 december 2019 de activiteiten van branchegenoot Van Kesteren Riooltechniek overgenomen. Van Kesteren, een regionaal bedrijf  met een sterk familiekarakter en ca. 100 medewerkers, is al ruim 90 jaar een totaalpartner in sloop- en grondwerk, afvalrecycling en riooltechniek. De overname van het Cuijkse bedrijf past in de groeistrategie van het landelijk opererend bedrijf Van der Velden Rioleringsbeheer. Met de overname bouwt Van der Velden Rioleringsbeheer haar positie in de branche verder uit.

Jeroen van der Velden Jonkers, algemeen directeur van Van der Velden Rioleringsbeheer: “Van Kesteren Riooltechniek is in riooltechnisch opzicht een sterke partij met een stabiel marktaandeel. Deze overname versterkt de marktpositie van Van der Velden Rioleringsbeheer en biedt ons kans om te profiteren van de binnen Van Kesteren Riooltechniek aanwezige technische en functionele innovaties. De diensten van Van Kesteren Riooltechniek kunnen wij uitstekend integreren binnen onze vestiging Nijmegen en passen in ons dienstenpakket.”

Richard van Kesteren, algemeen directeur van Van Kesteren Riooltechniek: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn, omdat er een heldere visie is binnen Van der Velden Rioleringsbeheer. Van der Velden rioleringsbeheer heeft haar positie op de landelijke markt inmiddels meer dan bewezen, is commercieel sterk en heeft veel kennis in het vakgebied. Daarnaast beschikt van der Velden rioleringsbeheer over een uitgebreid dienstenpakket, mede opgebouwd door de focus op haar klantenbestand.”  

Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met ruim 50 jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters: Olie- & Vet, Diensten & Service, Beheer & Advies en Renovatie. Van der Velden is een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat alleen werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast mag u er zeker van zijn dat wij op de meest duurzame manier werken: klimaatbescherming, afvalmanagement en milieuzorg zijn diep verankerd in ons bedrijf. De meest complete marktleider in Nederland word je vooral door je mensen: specialisten met een ongekend vakmanschap en met een hoge betrokkenheid. Van de Velden heeft die mensen en verzorgt voor hen permanent opleidingen, trainingen en veiligheidscursussen. Veelal vanuit ons eigen opleidingsinstituut Van der Velden Academy. Natuurlijk beschikken wij over het VCA-certificaat en werken wij volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm en de 14001 milieunorm. Belangrijker nog dan dat, is dat ons bedrijf beschikt over werkelijk betrokken medewerkers, die hun deskundigheid graag inzetten om problemen bij u te verhelpen, of nog liever… te voorkomen.

Contactgegevens:

Van der Velden rioleringsbeheer Nijmegen B.V.
T: 024-3782072
M: info.nijmegen@vandervelden.com

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren