Nieuws

Verboden toegang bodemsanering

Verboden toegang bodemsanering

Er is door Oko-care, in opdracht van Mooiland, asbest in de bodem aangetroffen in een woning gelegen aan de Lindenlaan 29 in Wanroij. Op basis van het goede klantcontact heeft opdrachtgever Mooiland voor Van Kesteren gekozen. Vanaf medio september start Van Kesteren met de bodemsanering om de grond van bodemverontreiniging vrij te maken.

Milieuadviesbureau Öko-Care

Öko-Care uit Rijkevoort is een onafhankelijk asbestbedrijf en milieuadviesbureau dat inventariseert of er asbest aanwezig is bij o.a. huurwoningen. Mooiland biedt woningzoekenden en huurders een betaalbare woning van passende kwaliteit. Zij beheren 26.000 huurwoningen in 127 gemeenten in heel Nederland. Van Kesteren Riooltechniek draagt zorg voor de rioolreiniging in de vorm van preventief onderhoud.  

Besluit uniforme saneringen (Bus-melding)

Zodra de BUS-melding binnen is kan er gestart worden met de sanering. Het Bus is een landelijke uniforme regeling voor eenvoudige, gelijksoortige saneringen die in korte tijd afgerond kunnen worden. Het doel van het BUS is het vereenvoudigen en versnellen van de bodemsaneringsprocedure, het verlagen van de kosten van bodemsanering en het verlagen van de uitvoeringskoten bij decentrale overheden.

Interesse in één van onze diensten? Neem contact op met Van Kesteren

Heeft u interesse in één van onze diensten op het gebied van bodemsanering, afvalwerking,  sloop, grondwerk, riooltechniek of bestrating? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Hebt u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren