Ons team

Eric Meijer - Bedrijfsleider Groesbeek

Mijn naam is Eric Meijer en ben werkzaam als Bedrijfsleider Groesbeek bij Van Kesteren.

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau, waarbij calculatie, projectleiding en acquisitie de hoofdmoot vormen. Ik vervul deze functie met een enthousiast team en zeer gewaardeerde collega’s om me heen. 

Na de LTS Bouwkunde heb ik de MTS Bouwkunde in Nijmegen gevolgd. Na het behalen van dit diploma heb ik in 1,5 jaar ook mijn Weg, - en Waterbouw diploma behaald en via mijn stage bij Van Kesteren terecht gekomen. Dit was voor mij absoluut geen onbekend bedrijf, daar ik hier al vanaf mijn 15e vakantiewerk deed en zaterdags in de werkplaats de monteur een handje hielp. Na mijn MTS opleiding ben ik in de avonduren gestart met KOB Ondernemersopleiding, die ik voor zowel Bouwkunde als ook voor Weg-, en Waterbouwkunde met succes heb afgerond.

Verder heb ik daarna diverse bijscholingscursussen gedaan op het gebied van Asbestsaneringen (DTA) en Sloopwerken, UAV, RAW, Bodemsaneringen (DLP) en aanvullende Management cursussen zoals Financiële Basiskennis, Eigentijds Management en HRM cursussen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren