Ons team

Jos Derks - Algemene Directie

Mijn naam is Jos Derks en ben werkzaam in de Algemene Directie van Van Kesteren.

Onze Algemene Directie bestaat uit twee personen. In mijn rol geef ik leiding aan en ben eindverantwoordelijk voor de stafafdelingen Financieel, Risicomanagement, HRM, ICT, KAM, Planning en Commercieel.

Ik stem samen met Richard van Kesteren en de bedrijfsleiders de voortgang in de verschillende businessunits (GWW, Afval, Sloopwerken, Asbestsanering, Riooltechniek, Industriële Reiniging en Werkplaats) af. Bovendien bepalen we samen aan de hand van het strategisch beleidsplan welke weg Van Kesteren moet bewandelen, zodat de lange termijn doelstellingen worden bereikt.

Na de HAVO heb ik de MEAO Business Administration in Nijmegen gevolgd. Om mijn kennis verder te vergroten heb ik de bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie van LOI Hogeschool genoten en heb deze opleiding aan de Hogeschool Markus Verbeek met succes afgerond. Omdat ik ben opgegroeid in een ondernemingsgezin, ben ik al vroeg in aanraking gekomen met verschillende disciplines van een bedrijf.

In mijn huidige functie heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds veel profijt van de opgedane kennis en vaardigheden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren