Ons team

Richard van Kesteren - Algemene Directie

Mijn naam is Richard van Kesteren en ben werkzaam in de Algemene Directie van Van Kesteren.

In mijn huidige functie coördineer ik de dagelijkse bedrijfsvoering en communicatie tussen diverse stafafdelingen. Daarnaast geef ik leiding aan werknemers, variërend van uitvoerend personeel tot aan leden van het managementteam. Bovendien bepaal ik aan de hand van het strategisch beleidsplan welke weg Van Kesteren moet bewandelen, zodat de lange termijn doelstellingen worden bereikt.

Na de MAVO met succes te hebben afgerond, ben ik in 1990 gestart met de opleiding, Grond-, Water-, en Wegenbouw aan het ROC in Nijmegen. Toen ik deze opleiding had voltooid, wilde ik graag verder studeren. Vandaar dat ik met de HBO-opleiding Civiele Techniek, aan de Hogeschool van 's Hertogenbosch (Fontys), ben begonnen. Ik heb deze met succes afgerond.

Om beter over bepaalde disciplines te kunnen communiceren, ben ik momenteel bezig met Post-HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde, aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ik vind het prachtig om deze theorie direct in de praktijk te kunnen toepassen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren