Referenties

Waterschap Aa en Maas - Preventief onderhoud rioolgemaal

Wij zijn medio 2015, in opdracht van Waterschap Aa en Maas, gestart met het preventief onderhoud aan het rioolgemaal in de Gemeente Sint Anthonis. Rioolgemalen worden gebruikt om het afvalwater naar een hoger peil te brengen of over langere afstand te transporteren. Om de werking te borgen, zorgt Van Kesteren samen met het Waterschap voor preventief onderhoud.

Preventief onderhoud

Tijdens de preventieve werkzaamheden zijn de pompen van het rioolgemaal tijdelijk uitgeschakeld, zodat onze specialisten de put konden reinigen. Gelijktijdig met het reinigen zijn de pompen gecontroleerd op een juiste werking en eventuele gebreken. Na een grondige inspectieronde zijn afwijkingen in de leidingen geconstateerd. Deze zijn direct door onze collega’s hersteld. Door deze preventieve werkzaamheden, die in samenwerking met Waterschap Aa en Maas zijn uitgevoerd, is het waterschap verzekerd van een goed werkend rioolgemaal in de Gemeente Sint Anthonis.

De juiste partij voor periodieke rioolreiniging

Periodieke reiniging en onderhoud zijn van essentieel belang om de werking van het rioolgemaal te borgen en kostenbesparingen te realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van rioolreiniging? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze website.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren