Referenties

Herinrichting Spoorlaan Groesbeek

26 september 2016 is Van Kesteren in samenwerking met de Gemeente Berg en Dal gestart met het Bouwrijp maken van de Spoorlaan in Groesbeek. De herinrichting van de Spoorlaanlocatie is voorlopig het laatste grote bouwproject binnen het Centrumplan Groesbeek. Het hele gebied gaat op de schop. Het is de bedoeling om de tweede fase van de herinrichting van de Spoorlaan vanaf medio 2018 te realiseren.

Herinrichting van de Spoorlaan.

De supermarkten Jan Linders en Aldi gaan verhuizen naar de Spoorlaan en krijgen hier de ruimte op hun winkels uit te breiden. Ook wordt het winkeloppervlak van de Hema en Scapino uitgebreid. Achter de supermarkten komt een parkeerterrein dat plaats biedt aan 200 auto’s. De verdiepte parkeerplaatsen zijn bedoeld voor de mensen die graag wat langer willen parkeren.

Bouwrijp maken en saneren.

Het huidige terrein is 5 jaar geleden ingericht als parkeerterrein, waarbij de ruim 3000 m2 betonplaten worden verwijderd en elders worden hergebruikt. Ook de overige 1700 m2 overige gebakken en natuursteenbestrating wordt opgetast en opgeslagen voor hergebruik. Alleen de 950 m2 teerhoudende asfaltverharding wordt opgebroken en naar een thermische reiniger afgevoerd. Begin 2015 heeft Van Kesteren in samenwerking met AsbestCare ook zorg gedragen voor de sloop en asbestverwijdering van de voormalige schoenfabriek Zoma. De voormalige schoenfabriek stond in het centrum van Groesbeek, aan de Spoorlaan 5a. 

Bij milieukundig bodemonderzoek zijn op de nieuwbouwlocatie zowel olie verontreinigingen als ook zware metalen in de ondergrond aangetroffen. Onder toeziend oog van een Milieukundig buro en ODRA, wordt dit terrein gesaneerd en gereed gemaakt voor nieuwbouw.

Interesse in één van onze diensten? Neem contact op met Van Kesteren.

Heeft u interesse in één van onze diensten op het gebied van sloopgrondwerkriooltechniek of bestrating? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Hebt u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren