Referenties

Klantrelaties - Vetafscheider ledigen, reinigen & inspecteren

Om een optimale werking van de vetput of vetafscheider te garanderen is het belangrijk om de vetafscheider met regelmaat te laten ledigen & reinigen. Woensdag 20 juli heeft onze collega Maarten Jansen bij onze klantrelaties de vetput leeggemaakt & gereinigd.

De werkwijze voor ledigen & reinigen van uw vetafscheider

Onze collega Maarten Jansen heeft met onze duurzame combi-zuigspoelwagen gefaseerd reinigingswerkzaamheden uitgevoerd. In de eerste fase is de vetafscheider geledigd & gereinigd. Het is vanzelfsprekend dat wij tijdens het leegzuigen van de put de afscheider met water onder hoge druk te reinigen. Daaropvolgend is de afscheider geïnspecteerd op evt. gebreken. Naderhand hebben wij zorg gedragen voor de verwerking van het bedrijfsafval. Populair gezegd: It’s all-in the game, maar in Cuijk zeggen we gewoon “dat hoort er nu eenmaal bij”!

De werking van een vetafscheider

Een vetafscheider of vetput scheidt afvalwater van vet en is verplicht voor slagerijen, restaurants, grote bedrijfskantines, bakkerijen en ander levensmiddelenfabrikanten. De werking berust op het principe dat vet op water blijft drijven, doordat vet lichter is dan water. Het vet dat achterblijft in de afscheider stroomt niet mee het riool in. Op deze manier wordt het gemeentelijke riool beschermd, omdat de milieuschadelijke stoffen achterblijven in de vetafscheider. Zie onderstaande afbeelding over de werking van de vetafscheider. 

werking vetafscheider

 

Vetafscheider ledigen, reinigen & inspecteren? Neem contact op met ons op

Wilt u uw vetafscheider laten ledigen, reinigen & inspecteren door Van Kesteren Riooltechniek? Bel hiervoor naar het telefoonnummer: (0485) 37 17 71. Wilt u graag een afspraak maken voor het reinigen, inspecteren of ontstoppen van uw riool? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren