Riooltechniek

Riool aanleggen

Indien structureel stank- en wateroverlast optreedt in het riool, dan is meestal een structurele fout of verouderde rioleringssysteem de boosdoener. De beste en voordeligste oplossing is het vervangen van het rioleringssysteem. Wordt u geconfronteerd met deze vervelend terugkerende problemen en heeft u er schoon genoeg van? Wij gaan direct voor u aan de slag! Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71

Een verouderd rioolstel vernieuwen of renoveren

Er zijn meerdere redenen voor het ontstaan van een lekkage. Meestal is het logisch gevolg van bijvoorbeeld een verzakking, scheuren en/of gaten in de riolering. Men staat er niet bij stil dat een gemiddelde riolering circa 30 jaar meegaat en daarna aan vernieuwing toe is. Een groot probleem bij een verouderd rioolstelsel is dat er naar verloop van tijd scheuren of gaten in de rioolbuis ontstaan met alle nadelige gevolgen van dien. In zo’n situatie adviseren wij om zo snel mogelijk het rioolstelsel (deels) te vernieuwen of repareren om ongemak en hoge kosten te voorkomen. 

Rioolreparatie- en renovatie

Rioolreparatie- en renovatie vereist specifieke kennis en vaardigheden. Wij zijn in het bezit van alle certificaten en vergunningen om deze specialistische werkzaamheden aan het riool te kunnen uitvoeren. Wij staan dagelijks voor u klaar om kleine en grote rioleringsleidingen te repareren, renoveren of vernieuwen. Wij merken dat men vaak wacht totdat het écht te laat is, waardoor wateroverlast of lekkage(s) ontstaan. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het raadzaam om op tijd een visuele inspectie uit te voeren. Aan de hand van deze beelden krijgen onze vakmensen een duidelijk beeld van de huidige situatie. 

Terugkerende rioolproblemen? Neem contact met ons op

De meest voorkomende oorzaken: een verouderd rioleringssysteem of een structurele fout. Wordt u geconfronteerd met terugkerende problemen aan het riool? Schakel  dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. Bel hiervoor naar het telefoonnummer: (0485) 37 17 71. Wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken voor het reinigen, inspecteren of ontstoppen van uw riool? Neem dancontact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren