Riooltechniek

Rioolreiniging

Van Kesteren Riooltechniek biedt een snelle oplossing voor al uw rioolproblemen zoals: verstoppingen, overstromingen en stankoverlast. Een van onze opties is rioolreiniging in de vorm van preventief onderhoud. Deze vorm is ideaal om ongemak en hoge kosten in de toekomst te voorkomen. Heeft u advies of informatie nodig over preventief onderhoud? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71.

Goed onderhoud van het riool

Gebruik het riool alleen waarvoor het bedoeld is. Dan hebt u er niet veel omkijken naar. Desalniettemin moet het riool naargelang het gebruik 1 á 2 keer per jaar worden gereinigd. Met preventief onderhoud van het riool voorkomt u een verstopping, wint u tijd en bespaart u geld. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71.

Een ontzichtbare wereld wordt zichtbaar

Onze werkzaamheden worden over het algemeen buiten uw gezichtsveld uitgevoerd. Een riool is voor velen niet meer dan onzichtbaar netwerk voor afvalwater. Deze onzichtbare wereld wordt ineens heel zichtbaar als een probleem zich voordoet en het rioolwater via de putten omhoog komt. Dat schrikbeeld willen wij u graag onthouden door tijdig en adequaat uw riool te reinigen. Dat is immers de beste oplossing om een verstopping te voorkomen.

Rioolreiniging in beeld

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf voldoende bent geïnformeerd over onze mogelijke werkwijze. Onze ervaring leert dat iedere situatie uniek is en elk reinigingsstraject dus een eigen aanpak vereist. Onze vakmensen starten in de voorbereidende fase met het afsluiten van de riolering en evt. lozingspunten welke zijn aangesloten op de (binnen) riolering om de rioolwerkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Aansluitend reinigen wij de (binnen) riolering en de zijtakken van de strengen. Heeft  u vragen over het reinigingsproces van Van Kesteren Riooltechniek? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71.

Voorkomen is beter dan genezen

Wilt u problemen en hoge kosten voorkomen? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Bel hiervoor naar het noodnummer: (0485) 37 17 71. Wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken voor het reinigen, repareren of vervangen van uw riool? Neem dan contact met ons op.  

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren