Riooltechniek

Rioolinspectie

Een rioolinspectie geeft een goed beeld van de inwendige staat van het riool. Als u het vermoeden heeft dat er iets niet in orde is met uw riool of afvoer, dan biedt een rioolinspectie uitkomst. U voorkomt op voor de lange termijn onnodige kosten omdat eventuele problemen snel zichtbaar zijn en niet nog erger kunnen worden.

Laat voortijdig uw riool inspecteren, bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe woning of bedrijfspand. Heeft u advies nodig over de inwendige staat van uw riolering of wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rioolinspectie? Bel hiervoor naar: (0485) 37 17 71.

Snelle en grondige rioolinspectie

Van Kesteren werkt met de nieuwste technieken voor rioolinspectie. Onze vakmensen kunnen dankzij camera’s snel en grondig riolen en afvoeren inspecteren en controleren op mogelijke gebreken. Met een rioolcamera kunnen we het riool op een beeldscherm tot in detail bekijken. Aan de hand van deze beelden maken wij een inschatting van de situatie en bepalen de vervolgstappen voor het oplossen van het probleem. Wilt u een inschatting hebben van de kosten van een rioolinspectie met een rioolcamera? Neem contact met ons op.

Info over rioolinspectie met rioolcamera

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf voldoende bent geïnformeerd over onze mogelijke werkwijze. Onze ervaring leert dat iedere situatie uniek is en elke rioolinspectie dus een eigen aanpak vereist. Om de rioolinspectie goed te kunnen uitvoeren starten onze vakmensen starten in de voorbereidende fase met het afsluiten van de riolering evt. lozingspunten welke zijn aangesloten op de riolering. Daarna voeren we de rioolinspectie uit met als doel gebreken te lokaliseren en hier de beste en voordeligste oplossing voor te vinden. Naderhand rapporteren wij onze bevindingen aan u op basis van de inspectie beelden.

Wat kost een rioolinspectie?

We kunnen u helaas niet in een prijslijst aangeven wat het een rioolinspectie gaat kosten. De prijs is ondermeer afhankelijk van de tijd die het onze specialisten nodig hebben voor de inspectie, de benodigde materialen en de moeilijkheidsgraad van het eventuele probleem. Bel ons daarom voor een offerte met betrekking tot een inspectie van uw riool.

Meer weten over rioolinspectie voor uw riool

Wilt u ook inzicht in de inwendige staat van uw riolering en een offerte opvragen voor een rioolinspectie met een rioolcamera? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71. Wilt u graag een vrijblijvend afspraak maken voor het reinigen, repareren of vervangen van uw riool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren