Riool ontstoppen in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en is uw riool verstopt? Heeft u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen, wasbak of toilet? De vakmensen van Van Kesteren helpen u snel en vakkundig met het ontstoppen van uw riool. We zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer (0485) 37 17 71.

Van Kesteren heeft de beste technieken in huis voor een snelle ontstopping

Onze rioolspecialisten van de afdeling riooltechniek gebruiken voor het ontstoppen van uw riool de nieuwste technieken. Het wagenpark voor het ontstoppen van rioleringen is uitgerust met onder andere een hogedrukreiniger en een eigen watertank. Ook beschikken ze over onderzoeksmateriaal wanneer de oorzaak van een verstopping niet helemaal duidelijk is. We gebruiken dan bijvoorbeeld een inspectiewagen met rioolcamera. De schuifcamera’s schuiven we via een kabel het riool in waar het verstoppingen in leidingen met een diameter van slechts ø32 tot wel ø160 mm kan inspecteren.

Riool ontstoppen Nijmegen

Wat veroorzaakt rioolverstopping?

Nijmegen heeft oude en nieuwe rioleringsstelsels, maar ongeacht de leeftijd ervan; wanneer vuil en vet zich vastzetten aan de binnenkant van een afvoerbuis wordt de doorgang steeds smaller en ontstaat er een verstopping. Losse haren, zeepresten, bak- en braadvet uit pannen, ketelsteen, etensresten, afgestreken lucifers en boomwortels zijn vaak boosdoeners die de afvoer blokkeren.

We repareren en vervangen rioleringen

Het kan voorkomen dat onze specialisten constateren dat uw riolering kapot is en gerepapreerd of vervangen moet worden. Bij Van Kesteren bent u ook voor de reparatie of vervanging van uw riool aan het juiste adres. We zijn deskundig op het gebied van de volgende leidingen:

  • Huisaansluiting
  • Hoofdleidingen
  • Persleidingen
  • Infiltratieiriolen

Ook bij u in de buurt

Van Kesteren legt rioleringen aan, doet aan rioolinspectie, helpt bij wc’s ontstoppen, wasbak ontstoppen, rioolreiniging en het detecteren van stankoverlast. Hebt u onze hulp nodig? We zijn werkzaam in de Nijmeegse stadsdelen Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord.

Meer weten over riool ontstoppen in Nijmegen?

Woont u in Nijmegen en wilt u uw riool of leiding laten ontstoppen? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Bel hiervoor naar het noodnummer (0485) 37 17 71. Ook voor het reinigen, repareren of vervangen van uw riool. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren