Riool vervangen

Steeds maar weer die stank in uw huis? Of heeft u structureel last van wateroverlast? Laat uw riool vervangen. Van Kesteren is gespecialiseerd in het vervangen riolen.

Vervanging waar nodig

Rioleringen beschikken gemiddeld over een levensduur van 30 jaar. Rond deze 30 jaar is het regelmatig het geval dat rioleringen scheuren en gaten gaan bevatten, een mogelijke oorzaak is verzakking. Gevolgen hiervan zijn lekkages in uw riolering. Daarnaast wordt u riolering aangetast door rommel, als haren, vet en etensresten, dat zich gaat vastzetten in uw afvoer. Het gevolg is een onprettige stank en een verstopt riool. Van Kesteren kijkt graag naar uw riool. Wij beschikken over de deskundigheid en het juiste materiaal, waaronder een schuifcamerasysteem, om het probleem te vinden.

Laat u adviseren

Wanneer het probleem niet door ontstopping of reiniging op te lossen is, adviseren wij u om het riool te laten vervangen. Door het vervangen van het riool bespaart u uzelf hoge kosten in de toekomst en bent u verzekert van een riool waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Wij gaan enkel over tot vervanging van het riool wanneer blijkt dat het echt nodig is. Natuurlijk gaat alles in overleg met u, zodat u niet voor onverwachte zaken komt te staan.

Wacht niet tot het te laat is! De ervaren medewerkers van Van Kesteren zijn gespecialiseerd in het vervangen van huisaansluitingen, hoofdleidingen, persleiding en infiltratieriolen. Wij ontzorgen u in het vervangen van uw riolering.

Wanneer het vervangen van het riool onder uw tuin plaatsvindt, dan herstellen wij de tuin, na afloop van de vervanging, in originele staat terug. U bestrating ligt weer als nieuw en zelfs de kleinste planten worden teruggeplaatst.

Riool aan vervangen toe?

Heeft u last van stank en/of wateroverlast in uw huis? Heeft u vragen over de vervanging van riolering? We zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer (0485) 37 17 71. Wilt u een afspraak met ons maken? Neem contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren