Rioolcamera

Rioolcamera

Is uw riool verstopt of wilt u weten hoe het met de kwaliteit van uw riool gesteld is? Een rioolcamera biedt uitkomst. Van Kesteren heeft speciale inspectiewagens uitgerust met camera-apparatuur voor een complete rioolinspectie en ontstopping van riolen met een afmeting van ø 32 mm tot ø 1.200 mm.

Hoe ontstaat een rioolverstopping

Een rioolverstopping ontstaat meestal door vuil en vet zoals haren, zeep, etensresten en soms boomwortels (buiten) die zich vastzetten aan de binnenzijde van de afvoerbuis. Hierdoor ontstaat een nauwere doorgang of zelf een blokkade in de doorgang waardoor de afvoer niet langer werkt. Een rioolcamera helpt de afsluiting en oorzaak van de verstopping snel te lokaliseren.

Verstoppingen snel en vakkundig oplossen

Van Kesteren lost verstoppingen vakkundig op met behulp van een geavanceerde rioolcamera. De rioolcamera’s zijn een onderdeel van onze geavanceerde inspectiewagens. Deze zijn ook uitgerust met een hogedrukreiniger en mobiele watertank, zodat na lokalisering van de verstopping meteen begonnen kan worden aan het vrijmaken van de afvoer. 

Meer informatie over rioolcamera

Wilt u graag een afspraak maken voor het reinigen, repareren of vervangen van uw riool met behulp van een rioolcamera? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken om gebruik te maken van onze diensten met rioolcamera. Heeft u een verstopping die direct verholpen moet worden? Bel dan ons noodnummer: 0485 - 37 17 71.

Over Van Kesteren

Van Kesteren is uw all-in-one partner met expertise op het gebied van riool, afval,containerverhuur, grondwerk, bestrating, asbest, sloop en industriële reiniging. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein in Groesbeek en Cuijk.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren