Riooltechniek

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen of afvoer verstopt? Schakel dan direct de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar voor verstoppingen van uw afvoer en riolering. Bel hiervoor naar nummer: 0485 - 3 71 7 71. Wilt u graag uw riool laten reinigen, repareren of vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Hoe ontstaat een verstopping in het riool?

Een verstopping kan in elke afvoer voorkomen, zowel nieuw als oud. Een verstopping van uw afvoer of riolering ontstaat als vuil en vet zich vastzetten aan de binnenzijde van de buis, waardoor de doorgang (steeds) kleiner wordt. Haren (vaak vermengd met zeep), ketelsteen, etensresten, lucifers en o.a. boomwortels zijn ook vaak boosdoeners, deze blokkeren de doorgang. Wij helpen je graag op weg en geven praktische tips/handvatten om onnodige hoge kosten in de toekomst te voorkomen.

Verstopping van uw riool voorkomen

Een zeefje in de afvoer doet al veel goeds, want het haalt het grofste vuil uit het spoelwater. Gooi liever geen braadvet, olie of zetmeel uit bijvoorbeeld afgietwater in een afvoer. Zo blijft uw afvoer langer vrij en voorkomt u onnodige kosten in de toekomst. Jammer genoeg is een rioolverstopping niet voor de volle 100% te voorkomen, daarom staan de rioolspecialisten Van Kesteren Riooltechniek voor u klaar.

Riool ontstoppen

Rioolreiniging, reparatie of vervanging met de nieuwste technieken

Rioolreiniging, reparatie of vervanging met de nieuwste techniekenHeeft u last van een verstopping van het riool? Neem dan contact op met onze afdeling Riooltechniek. Wij verhelpen de verstopping snel en vakkundig voor u. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rioolreiniging. Al onze bedrijfswagens zijn zeer compleet uitgerust met o.a. een hogedrukreiniger met een eigen watertank. Ook beschikken we over een inspectiewagen. We maken hierbij gebruik van schuifcamera’s voor de inspectie in leidingen met een diameter vanaf ø 32 tot ø 160 mm. We kunnen daardoor ons werk doen bij:

  • huisaansluitingen;
  • hoofdleidingen;
  • persleidingen;
  • infiltratieriolen.

Riool ontstoppen in uw regio

Wij zijn werkzaam in de plaatsen: Groesbeek, Nijmegen, Cuijk, Wijchen, Gennep, Milsbeek, Heumen, Malden, Mook en Middelaar, Molenhoek, Heumen, Millingen a/d Rijn, Beek Ubbergen, Sint Anthonis, Wanroij, Haps, Rijkevoort, Vianen, Mill, Beers, Sint Agatha, Linden, Boxmeer, Milsbeek en Heilig Landstichting. Staat uw woonplaats er niet bij, maar woont u wel in deze omgeving? Neem toch contact met ons op. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Wat kost het ontstoppen van een riool?

We kunnen u helaas niet in een prijslijst aangeven wat het ontstoppen van uw riool gaat kosten. De prijs is ondermeer afhankelijk van de tijd die het onze specialisten kost om het probleem op te lossen, de benodigde materialen en de moeilijkheidsgraad van het probleem. Bel ons daarom voor een offerte met betrekking tot het ontstoppen van uw riool.

Riool ontstoppen? Neem contact met ons op

Wilt u uw riool laten ontstoppen of wilt u af van de verstopping van uw afvoer? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Bel hiervoor naar het noodnummer: (0485) 37 17 71. Wilt u graag een afspraak maken voor het reinigen, repareren of vervangen van uw riool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren