Sloop

Sloopwerken

Dat slopen een vak is weten wij van Sloopbedrijf Van Kesteren  al langer, maar bent u hiervan ook op de hoogte? Slopen draait namelijk om meer dan 'alleen' het slopen zelf: slopen is een veelzijdig specialisme. Heeft u advies nodig over de (mogelijke) sloop van uw eigendom? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op: (024) 397 54 54.

Van Kesteren: voor al uw sloopwerken

Ons werkgebied bestaat o.a. uit particulieren, projectontwikkeling en woningbouw. Wij denken als ervaren sloopbedrijf met u mee over de manier van slopen. Deze stemmen wij af op uw wensen en voorkeuren. Of het nu om kleine of grote objecten gaat, om totaalsloop of juist renovatiesloop - bij Van Kesteren bent u aan het juiste adres voor al uw sloopwerken.

Gecertificeerd sloopbedrijf omgeving Nijmegen

Van Kesteren uit Groesbeek (bij Nijmegen) is een bedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van sloop. Wij weten als geen ander hoe je sloopwerken gedegen aanpakt. Dat wij daarvoor ISO- gecertificeerd zijn en dat wij over alle vereiste certificaten beschikken spreekt natuurlijk voor zich.

Wij opereren volgens de richtlijnen van de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). Deze beoordelingsrichtlijn is dé certificatieregeling voor professionele sloopaannemers, waarin zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilige en milieukundig verantwoorde uitvoering centraal staan. Daarnaast zijn wij ISO en VCA gecertificeerd en voldoen wij aan de beoordelingsrichtlijn BRL9335 en BRL7000.

Het sloopproces: stap voor stap

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent over het sloopproces. Onze ervaring leert dat iedere situatie uniek is en ieder sloopwerk dus een eigen aanpak vereist. Wij hebben hieronder het sloopproces conform de BRL SVMS-007 stapsgewijs beschreven.

  • Stap 1: Het sloopplan: Voorafgaand aan de sloop wordt een sloopplan opgesteld conform de BRL Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). In deze rapportage worden de resultaten van de stoffeninventarisatie / inspectie sloopobject meegenomen. Verder beschrijft het sloopplan de uitvoeringseisen van de sloop.
  • Stap 2: Snel, veilig en milieukundig slopen: Onze vakmensen zijn deskundig op het gebied van veilig en milieukundige slopen. Zij zorgen ervoor dat de slooplocatie veilig en ordelijk is en dat de materiaalstromen die vrijkomen geen verontreiniging van bodem en omgeving zullen veroorzaken. Om stofoverlast te beperken wordt tijdens de sloop gesproeid met water. Het spreekt voor zich dat wij werken met goedgekeurd materieel dat jaarlijks wordt gekeurd.
  • Stap 3: De oplevering: De oplevering van het project vindt plaats in overleg met de opdrachtgever. Van Kesteren stelt een stoffenverantwoording van de vrijkomende sloopmaterialen op, die desgevraagd aan de opdrachtgever wordt verstrekt.

Complexe sloopwerken? Neem contact met ons op

Wilt u uw eigendom laten slopen door een gespecialiseerd en ervaren sloopbedrijf in de omgeving van Nijmegen? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in! Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie of advies over sloop. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren