Sloop

Totaalsloop

Met totaalsloop wordt een object of gebouw in z’n geheel gesloopt. Of het nu een woning, winkelcentrum of een sporthal betreft, wij slopen volgens de beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). Heeft u advies nodig over de mogelijke totaalsloop van uw eigendom? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54.

Gecertificeerd sloopbedrijf met jarenlange ervaring in totaalsloop. 

Van Kesteren uit Groesbeek is een bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de totaalsloop. Ons werkgebied bestaat o.a. uit particulieren, projectontwikkeling en woningbouw. Wij denken als ervaren sloopbedrijf met u mee over de manier van slopen. Deze stemmen wij af op uw wensen en voorkeuren.

Slopen is een vak!

Wij opperen volgens de richtlijnen van de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). Daarnaast zijn wij ook ISO en VCA gecertificeerd en voldoen aan de beoordelingsrichtlijn BRL9335 en BRL7000. Dat slopen een vak is weten wij al langer, met bent u hier ook van op de hoogte? Wij vinden het belangrijk dat u vooraf geïnformeerd bent over het sloopproces. Onze ervaring leert dat iedere situatie uniek is en ieder sloopwerk dus een eigen aanpak vereist. Wij hebben hieronder het sloopproces conform de BRL SVMS-007 stapsgewijs beschreven. 

-->  Het sloopplan: Voorafgaand aan de totaalsloop wordt een sloopplan opgesteld conform de BRL Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). In deze rapportage worden de resultaten van de stoffeninventarisatie / inspectie sloopobject meegenomen. Verder zijn in het sloopplan de uitvoeringseisen beschreven.

--> Snel, veilig en miliekundig slopen: Onze vakmensen zijn deskundig op het gebied van veilig en milieukundige slopen. Zij zorgen ervoor dat de slooplocatie veilig en ordelijk is en dat de vrijkomende materiaalstromen geen verontreiniging van bodem en omgeving veroorzaken. Om stofoverlast te beperken wordt tijdens de sloop gesproeid met water. Het spreekt voor zich dat wij werken met goedgekeurd materieel dat jaarlijks wordt gekeurd. 

--> De oplevering: De oplevering van het project vindt plaats in overleg met de opdrachtgever. Door Van Kesteren wordt een stoffenverantwoording van de vrijkomende sloopmaterialen opgesteld, die desgevraagd aan de opdrachtgever wordt verstrekt.

Complexe sloopprojecten? Neem contact met ons op

Wilt u uw eigendom helemaal laten slopen? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in. Heeft u advies of informatie nodig over de mogelijke totaalsloop van uw woning of bedrijfspand? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren