Contact Van Kesteren
Sloop

Sloopwerk fase 2 Nyma Winselingseweg 12 Nijmegen

Voor de opdrachtgever Makersplaats Vastgoed B.V. hebben we een renovatiesloop van een voormalig bedrijfspand aan het water in Nijmegen gedaan.

Lees meer
Opdrachtgever
Makersplaats Vastgoed B.V.
Locatie
Winselingseweg 12 Nijmegen
Disciplines/vakgebieden
Sloopwerk (renovatie)

Onze werkzaamheden

Dit project betreft een renovatiesloop ter voorbereiding op het opnieuw inrichten van de Nyma te Nijmegen in fase 2. Het is een klein deelproject als onderdeel van een mega projectontwikkeling in Nijmegen. We hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd: 

  • Zaagwerk betonvloer
  • Slopen betonvloer
  • Betonnen constructie elementen
  • Sloopwerk gemetselde gevels
  • Reiniging installatiekelder

Het project

De Nyma Makersplaats is een project dat zich richt op het bevorderen van creativiteit, technologie en ondernemerschap in Nijmegen. Het project biedt een inspirerende en toegankelijke omgeving waar mensen kunnen experimenteren met moderne technologieën, nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en ideeën kunnen omzetten in tastbare projecten. De Makersplaats is uitgerust met diverse apparatuur, zoals 3D-printers, lasersnijders, een houtwerkplaats en elektronica, en biedt workshops en trainingen voor jongeren en volwassenen. Het doel van het project is om bij te dragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap en de economie, en om mensen te stimuleren om hun creativiteit te uiten en te delen. 

Wij dragen hieraan bij door onderdelen van deze Makersplaats te renoveren, zoals het pand aan de Winselingseweg 12 in Nijmegen. 

 

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op