Contact Van Kesteren
Sloop

Sloopwerk kelderdek "Nyma" Winselingseweg 12 Nijmegen

Voor de opdrachtgever Makersplaats Vastgoed B.V. hebben wij sloopwerkzaamheden t.b.v. de verbouwing van een oude fabriek De Nyma aan de Winselingseweg 12 in Nijmegen uitgevoerd.

Lees meer
Opdrachtgever
Makersplaats Vastgoed B.V.
Locatie
Winselingseweg 12 Nijmegen
Disciplines
Sloopwerk

Onze werkzaamheden

Het doel van dit project was om het kelderdek te slopen en de inhoud af te voeren en te storten. Het is een klein projectje binnen een mega projectontwikkeling in Nijmegen van 60.000 m2. Wij hebben verschillende dingen gedaan met betrekking tot de sloop zoals het zaagwerk van de betonvloer, het slopen van de betonvloer, het ontgraven van de kelder en de reiniging van de betonwanden en de vloer. 

De Nyma Makersplaats wordt een bedrijfsverzamelplaats voor makers uit de regio van Nijmegen. Dit was altijd de Smeltkroes, maar zij hebben 1 januari 2022 hun deuren definitief gesloten om alles naar de Nyma Makersplaats te verhuizen. Zo wordt dit prachtige project, waarbij makers de ruimte hebben om zich te ontwikkelen en waar de creatieve maakindustrie wordt versterkt, permanent voortgezet. Het uiteindelijk doel van dit project is dat er 200 tot 250 makers uit de meest verschillende branches op het terrein aan de slag kunnen. Denk aan instrumentenbouwers, bakkers, grafisch vormgevers en meubelmakers of fotografen. Ook komt er een winkel en restaurant om het aantrekkelijk voor bezoekers te maken. 

 

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht