Grondverzet

Grondbank

Wij nemen grond in en aan de hand van grondanalyses zoeken we hiervoor een geschikte afzetmarkt. Wij zijn hierin gecertificeerd volgens de BRL 9335-1. Wij dragen zorg voor het grondverzet en de inname van de inname van partijen grond. Heeft u advies of informatie nodig over onze grondbank? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Wat is een grondbank?

De grondbank is een organisatie die zich richt op het afstemmen van grondstromen. In het kader van de grondbank houden wij ons o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

  • bemiddelen en verhandelen van grond
  • beheren en innemen van grond
  • milieukundig analyseren van grond
  • laden, transporteren en verwerken van grond

Grondbank Groesbeek en omstreken

Deze Beoordelingrichtlijn is vastgesteld door het Centraal College van Deskundigen Bodembeheer, waarin belanghebbende partijen op het gebied van bodembeheer zijn vertegenwoordigd. De doelstelling van de BRL 9335-1 is om zowel onbewerkte als bewerkte individuele partijen grond milieu hygiënisch te kwantificeren als te kwalificeren volgens de bodemkwaliteitseisen van het Besluit bodemkwaliteit.

Wat te doen met overtollige grond?

Bij werkzaamheden in de tuin of bij bouwwerkzaamheden komt vaak grond vrij. Wat kunt u doen met deze overtollige grond? De grondbank Groesbeek heeft daar de beste en voordeligste oplossing voor. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren