Van Kesteren

Werkbezoek wethouder van kesteren

Uw totaalpartner | sloop- en grondwerk - afvalrecycling - riooltechniek |

De klant staat centraal en daar werken we met z' n allen al ruim 90 jaar hard voor. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies, een betrouwbare service en flexibiliteit.. Dat is onze kracht, dat is waar wij iedere dag voor gaan! De groei door de jaren heen heeft geresulteerd in activiteiten die in elkaars verlengde liggen: sloop- en grondwerk en afvalrecycling. Het ondernemende dynamische vermogen waar Van Kesteren groot mee is geworden zit dan ook bij onze medewerkers in het bloed. Wij maken van onze kracht, uw voordeel!

"Investeren in duurzaamheid is geen keuze, maar een noodzaak"

Wij zijn van mening dat goed ondernemerschap bijdraagt aan de kwaliteit van de samenleving. Van Kesteren heeft zich ten doel gesteld om het energieverbruik terug te dringen en daardoor de CO2 uitstoot verminderen. Door minder fossiele brandstoffen te gebruiken en over te schakelen naar schone en duurzame energiebronnen, nemen organisaties, zoals Van Kesteren verantwoordelijkheid voor hun eigen CO2 uitstoot. “Investeren in duurzaamheid is geen keuze, maar een noodzaak.” Aldus Van Kesteren, een van de tien deelnemers aan het convenant. 

Ondernemende en dynamische organisatie

Het ondernemende dynamische vermogen waar Van Kesteren groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z'n allen al ruim 90 jaar hard voor. Of het nu gaat om een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen, een kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient of een uitvoerder die dagelijks leiding geeft aan het bouwproces.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren