Contact Van Kesteren

Container- en machinetransport

Wij beschikken over containers voor het afvoeren en aanvoeren van afval- en grondstoffen zoals grond en groenafval. We zetten deze containers in op het project dat we voor u uitvoeren. Dat doen we ook met machines die we gebruiken. Daarnaast beschikken wij ook over magazijncontainers en kunnen we machinetransport uitvoeren.

Contact

Uw opdracht wordt op uw locatie uitgevoerd met inzet van eigen materieel. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanvoer van alle benodigdheden. Dit regelen wij:

  • Verhuur containers
  • Plaatsen containers
  • Legen containers
  • Container transport

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op