Contact Van Kesteren

Calamiteiten

Steeds vaker wordt aan ons gevraagd of wij onze diensten kunnen verlenen bij calamiteiten.

Contact

Van Kesteren is een dienstverlener op veel gebieden. Wij zetten onze kennis en kunde in op verschillende terreinen waar strenge overheidsregels van toepassing zijn. Niet ieder bedrijf beschikt over deze specifiek samengestelde kennis. Wij zijn in het bezit van verschillende certificaten en beschikken over vakkundige mensen. We weten waar we mee bezig zijn.

Het is dan ook logisch dat wij bij op kunnen staan bij plotseling onverwachte gebeurtenissen. Of het nu gaat om een (olie-)lekkage in de bodem, gedumpt afval, aangetroffen asbest (na een brand of storm), een gekantelde machine of wagen: Van Kesteren is in staat snel te schakelen en u te ondersteunen om de calamiteit op te heffen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u calamiteiten waar wij u bij van dienst kunnen zijn? Neem direct contact op met onze medewerkers.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op