Contact Van Kesteren

Sloop

Wilt u een object of gebouw laten slopen? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in! Wij weten als geen andere hoe je dit gedegen aanpakt. Vanuit onze certificeringen op dit gebied kunt u U kunt bij ons terecht voor diverse sloopwerken.

Contact

WERKZAAMHEDEN SLOOP

Totaalsloop

Lees meer

Renovatiesloop

Lees meer

Opschonen terrein

Lees meer
Sloopwerk fase 2 Nyma Winselingseweg 12 Nijmegen
Bekijken
Sloopwerk en bodemsanering Sleeg 17 Zevenaar
Bekijken

Gerelateerde projecten

Gecertificeerd sloopbedrijf met jarenlange ervaring in totaalsloop test

Voor zowel renovatiesloop, voor de verduurzaming van een gebouw, of totaalsloop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het slopen milieubewust en veilig gebeurt. De vrijkomende afvalstromen worden door ons afgevoerd naar onze locatie om daar gesorteerd te worden. We beoordelen daarna hoe we deze weer kunnen gebruiken voor hergebruik. Ook voor het opschonen van uw terrein staan wij graag voor u klaar.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Lees meer
Mileubewust

Of het nu een woning, winkelcentrum of een sporthal betreft, wij slopen volgens de beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen

Veilig

Van Kesteren organiseert de sloop-, renovatie- en demontagewerkzaamheden op een veilige en milieubewuste wijze

Vakbekwaam

Van Kesteren organiseert de sloop-, renovatie- en demontagewerkzaamheden op een veilige en milieubewuste wijze

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht