Sloop

Sloopwerken

Sloopwerken

Dat slopen een vak is weten wij van Sloopbedrijf Van Kesteren  al langer, maar bent u hiervan ook op de hoogte? Slopen draait namelijk om meer dan 'alleen' het slopen zelf: slopen is een veelzijdig specialisme. Heeft u advies nodig over de (mogelijke) sloop van uw eigendom? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op: (024) 397 54 54.

Lees meer

Totaalsloop

Totaalsloop

Met totaalsloop wordt een object of gebouw in z’n geheel gesloopt. Of het nu een woning, winkelcentrum of een sporthal betreft, wij slopen volgens de beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). Heeft u advies nodig over de mogelijke totaalsloop van uw eigendom? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54.

Lees meer

Renovatiesloop

Renovatiesloop

Steeds vaker wordt er gekozen voor renovatie of verduurzaming van bestaande gebouwen in plaats van nieuwbouw. Van Kesteren organiseert de sloop-, renovatie- en demontagewerkzaamheden op een veilige en milieubewuste wijze. Heeft u advies nodig over renovatiesloop? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54.

Lees meer

Grootschalig onderhoud

Grootschalig onderhoud

Heeft u een grootschalig onderhoud project, om uw eigendom te verduurzamen? Wij denken als ervaren sloopbedrijf met u mee over de manier van slopen. Deze stemmen wij af op uw wensen en voorkeuren. Heeft u advies nodig over de sloop van uw eigendom? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54.

Lees meer

Wilt u een object of gebouw laten slopen? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in!  Wij weten als geen andere hoe je dit gedegen aanpakt. U kunt bij ons terecht voor diverse sloopwerken. Voor zowel  renovatiesloop, voor de renovatie of verduurzaming van een gebouw, of totaalsloop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het slopen milieubewust en veilig gebeurt. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren