Contact Van Kesteren

Asbestsanering

Bij het verbouwen of slopen van oude gebouwen kunnen soms nog asbestvezels vrijkomen. Deze zijn schadelijk voor uw gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat asbest op een veilige manier verwijderd wordt. Van Kesteren werkt hiervoor samen met haar zusterbedrijf Asbestcare, een betrouwbare partner voor het verzorgen van asbestsanering. Bent u op zoek naar een asbestsaneerder? Neem dan contact met ons op.

Contact
Asbestsanering: een klus voor experts

In veel oude gebouwen zit nog asbest in bijvoorbeeld de daken, wanden, plafonds, deuren, kozijnen, vensterbanken & vloeren. Als deze gebouwen worden verbouwd of gesloopt, bestaat het risico dat daarbij asbest vrijkomt. Het is aan te raden om asbest te laten saneren door een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Het op de verkeerde manier verwijderen van asbest is namelijk nog gevaarlijker dan het te laten zitten. 

AsbestCare: uw partner voor asbestsanering

Onze partner AsbestCare is gespecialiseerd in het veilig en vakkundig verwijderen van asbest. Zij weten welke stappen u moet ondernemen om de inventarisatie en sanering van asbest goed te laten verlopen. Zij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering voor het legitiem verwijderen van asbest. Ook begeleiden Asbestcare de saneringsaanvraag bij de overheidsinstanties en betrekken ze de juiste partijen voor het vrijgeven van het gesaneerde gebied.

In sommige gevallen kan er ook voor gekozen om asbest en asbesthoudende materialen duurzaam af te schermen. Er wordt dan een beschermende laag over het asbest gelegd. Toch wordt er meestal voor asbestsanering gekozen.

Kosten asbest saneren

Bent u benieuwd hoeveel het kost om asbest te laten saneren? De kosten voor het saneren van asbest hangen van verschillende factoren af, waaronder de hoeveelheid asbest die gesaneerd dient te worden en het type asbest. Wilt u de exacte kosten voor het saneren van asbest per m2 weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een indicatie kunnen geven.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over asbestsanering door Asbestcare of over de andere diensten van Van Kesteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Wilbert Raaijmakers
0485 -745030 wilbert@asbestcarebv.nl

Neem contact op