Contact Van Kesteren

Riolering

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van riolering? Dan is Van Kesteren uit Groesbeek de partner die u zoekt. Van Kesteren heeft kennis en kunde van het rioolstelsel dat rondom uw pand aanwezig is.

Contact
Vertrouw op onze jarenlange expertise

Vandaag de dag zijn er nog steeds plaatsen waar oude systemen van putjes en gresbuizen liggen. Maar ook het ontkoppelen van hemelwaterafvoeren van het vuilwaterstelsel komt tegenwoordig steeds vaker voor. Overheden stellen steeds vaker nieuwe eisen en/of subsidiëren het lozen van hemelwater in een infiltratieput op het eigen terrein. Hemelwater is immers een duurzame en goedkope oplossing m.b.t. de watervoorziening voor de tuin.

Ook op het gebied van aanpassingen of vervangingen van het hoofdriool op gemeentelijk terrein hebben wij in de loop der jaren veel expertise opgedaan. Van Kesteren kan u op al deze terreinen adviseren en de werkzaamheden uitvoeren. Neem gelijk contact met ons op voor meer informatie

Werkzaamheden riolering

Wij beschikken over de juiste vakmensen die uw rioolstelsel volledig kunnen aanpassen of vervangen tot aan de grens van uw perceel met de openbare weg. Bovendien hebben we alles in huis om het gemeentelijke hoofdriool aan te passen of te vervangen en aan te sluiten op de woningen. Dit laatste vindt meestal plaats in (gecombineerde) projecten, waarbij we opdracht van een gemeente hebben voor de reconstructie van een straat.

Een verouderd rioolstel vernieuwen

Er zijn meerdere redenen voor het ontstaan van een rioolprobleem. Meestal zijn rioolproblemen het logische gevolg van bijvoorbeeld een verzakking, scheuren en/of gaten in de riolering. Men staat er vaak niet bij stil dat een gemiddelde riolering circa 30 jaar meegaat en daarna aan vernieuwing toe is. In zo’n situatie adviseren wij om zo snel mogelijk het rioolstelsel (deels) te vernieuwen om ongemak en hoge kosten te voorkomen.

Indien structureel stank- en wateroverlast optreedt in het riool, dan is meestal een structurele fout of een verouderd rioleringssysteem de boosdoener. De beste en voordeligste oplossing is het vervangen van het rioleringssysteem. Wordt u geconfronteerd met deze vervelend terugkerende problemen en heeft u er schoon genoeg van? Wij gaan direct voor u aan de slag! Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Rioolreparatie door Van Kesteren

Rioolreparatie vereist specifieke kennis en vaardigheden. Wij zijn in het bezit van alle certificaten en vergunningen om deze specialistische werkzaamheden aan het riool te kunnen uitvoeren. Wij staan dagelijks voor u klaar om kleine en grote rioleringsleidingen te repareren, renoveren of vernieuwen.

Voorkom overlast, laat een rioolinspectie uitvoeren

Wij merken dat men vaak wacht totdat het écht te laat is, waardoor wateroverlast of lekkage(s) ontstaan. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het raadzaam om op tijd een visuele inspectie uit te voeren. Aan de hand van deze beelden krijgen onze vakmensen een duidelijk beeld van de huidige situatie. Maak gelijk een afspraak!

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mailadres is verplicht