Riooltechniek

Heeft u stankoverlast in uw woning of bedrijfspand en wilt u graag uw riool laten reinigen, repareren of vervangen? Onze rioolservice staat voor uw klaar! De afdeling riooltechniek van Van Kesteren biedt een snelle oplossing voor al uw rioolproblemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Voorkom onnodige kosten op de lange termijn en laat een rioolinspectie met een rioolcamera doen. Hiermee krijgt u inzicht in de inwendige staat van uw riolering en worden eventuele problemen snel zichtbaar, waardoor ze niet nog erger kunnen worden.

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen of afvoer verstopt? Schakel dan direct de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar voor verstoppingen van uw afvoer en riolering. Bel hiervoor naar nummer: 0485 - 3 71 7 71. Wilt u graag uw riool laten reinigen, repareren of vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Lees meer

Rioolreiniging

Rioolreiniging

Van Kesteren Riooltechniek biedt een snelle oplossing voor al uw rioolproblemen zoals: verstoppingen, overstromingen en stankoverlast. Een van onze opties is rioolreiniging in de vorm van preventief onderhoud. Deze vorm is ideaal om ongemak en hoge kosten in de toekomst te voorkomen. Heeft u advies of informatie nodig over preventief onderhoud? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71.

Lees meer

Rioolinspectie

Rioolinspectie

Een rioolinspectie geeft een goed beeld van de inwendige staat van het riool. Als u het vermoeden heeft dat er iets niet in orde is met uw riool of afvoer, dan biedt een rioolinspectie uitkomst. U voorkomt op voor de lange termijn onnodige kosten omdat eventuele problemen snel zichtbaar zijn en niet nog erger kunnen worden.

Lees meer

Riool aanleggen

Riool aanleggen

Indien structureel stank- en wateroverlast optreedt in het riool, dan is meestal een structurele fout of verouderde rioleringssysteem de boosdoener. De beste en voordeligste oplossing is het vervangen van het rioleringssysteem. Wordt u geconfronteerd met deze vervelend terugkerende problemen en heeft u er schoon genoeg van? Wij gaan direct voor u aan de slag! Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (0485) 37 17 71

Lees meer

Pompputten ledigen, reinigen & inspecteren

Pompputten ledigen, reinigen & inspecteren

Een pompput is een ondergrondse ruimte voor de opstelling van onderwaterpompen waar water centraal wordt ingezameld en getransporteerd. Om een optimale werking te garandere geven wij het advies om pompputten bijtijds te laten ledigen & reinigen. Heeft u advies of informatie nodig over het onderhoud van pompputten? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar  (0485) 37 17 71.

Lees meer

Stankoverlast detecteren

Stankoverlast detecteren

Een kapotte riolering kan veroorzaken dat de kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater waardoor vochtproblemen en stankoverlast ontstaan. Ondervindt u stankoverlast in uw woning of bedrijfspand? Wij verhelpen dit vakkundig en snel voor u. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Maak vrijblijvend een afspraak of bel voor calamiteiten naar het noodnummer: (0485) 37 17 71.

Lees meer

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren