Contact Van Kesteren

Gladheidsbestrijding

Als uw bedrijf of instelling niet bereikbaar is voor haar medewerkers, gasten of klanten vanwege winterse omstandigheden, dan biedt Van Kesteren de totaaloplossing.

Contact

Wij verzorgen preventieve gladheidbestrijding, gebaseerd op de verwachte weersvoorspellingen. Hiervoor beschikken wij over verschillende vrachtwagens en tractoren met zoutstrooiers aangevuld met klein materieel (zand/zoutbakken). Wij voeren de gladheidsbestrijding onder andere uit voor de gemeente Berg en Dal en verschillende publieke en zakelijke opdrachtgevers. Wilt u verzekerd zijn van onze diensten dan kunt u daarvoor een abonnement afsluiten met Van Kesteren. U wordt dan opgenomen in het rooster van de gladheidbestrijding en bent daarmee verzekerd van de juiste dienstverlening. Benieuwd naar de mogelijkheden neem contact op met onze medewerkers

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht