Contact Van Kesteren

Tanksanering

Van Kesteren staat graag voor u klaar als het gaat om het saneren van een bovengronds of ondergrondse tank(installatie). Wij verzorgen de tanksanering van A tot Z: wij regelen vooraf het bodemonderzoek en de benodigde vergunning.

Contact
Hoe wordt een tank gesaneerd?

De overheid stelt hoge eisen aan het verwijderen van tanks. Enerzijds omdat de tank zelf geen vloeistoffen meer mag bevatten en anderzijds omdat er rondom de tank mogelijk lekkages hebben plaatsgevonden in het verleden.

Tanksanering werkt daarom volgens een strikte saneringswijze welke wettelijk verplicht is. Voordat een tank verwijderd mag worden, wordt deze van binnen in zijn geheel gereinigd. U ontvangt daarvoor een reinigingscertificaat. Daarna lichten wij de tank en voeren visueel bodemonderzoek uit onder de tank. Als hieruit blijkt dat nader bodemonderzoek nodig is, dan zetten we dat traject in gang en volgen we de route van een mogelijke bodemsanering. Nemen we geen vervuiling onder de tank waar, dan vullen we de plaats waar de tanks lagen zoals overeengekomen. Tenslotte voeren wij de tank af en zorgen voor een verschrotingsbewijs daarvan.

Na afloop van de tanksanering ontvangt u de begeleidingsbrieven die betrekking hebben op bodem(lees: grond)transporten, het reinigingscertificaat en verschrotingsbewijs van de tank(s). Hiermee is de sanering volgens de geldende wettelijke norm gesaneerd.

Meer weten?

Heeft u advies of informatie nodig over tanksanering? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op