Contact Van Kesteren

Bodemonderzoek

Van Kesteren is dé specialist op het gebied van bodem. Wij zijn gecertificeerd voor het exploiteren van een eigen grondbank en het uitvoeren van bodemsaneringen.

Contact
Van Kesteren staat voor u klaar

Er zijn tegenwoordig veel zaken die rondom de kwaliteit van de bodem van belang zijn. De overheid stelt steeds hogere eisen aan de bodem. Bij de verkoop van uw perceel, bij een verbouwing, sloop of aanleg van een straatwerk, overal waar grond vrij komt of waarbij iets gedaan moet wordenin de bodem, staan wij voor u klaar. 

Meer weten?

Wat het vraagstuk ook is, wij kunnen zorgen voor een onafhankelijk bodemonderzoek, dat u kunt gebruiken bij de uitvoering van uw project. Neem gelijk contact op voor meer informatie.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op