Contact Van Kesteren

Wegenbouw

De vakmensen van Van Kesteren hebben expertise op gebied van boven- en ondergrondse infrastructuren. Wij leveren totaaloplossingen voor diensten op het gebied van grondwerken, bodemsaneringen, rioolstelsels, straatwerken. Wij beschikken over de juiste machines en overig materieel om wegen te reconstrueren en opnieuw met ondergronds en bovengrondse voorzieningen aan te leggen. We kunnen (grote) terreinen bouwrijp maken en binnen onze vakgebieden meewerken aan de realisatie van uw plan.

Contact
Profiteer van onze brede expertise op het gebied van wegenbouw

Onze opdrachtgevers hechten bij dit soort (grote of kleine) projecten veel waarde aan deskundigheid. Van Kesteren beschikt over deze kennis en kunde. Wij kennen de richtlijnen en voorschriften in onze werkgebieden als geen ander. De combinatie van expertise in verschillende vakgebieden biedt u vele voordelen. Met één aanspreekpunt binnen onze organisatie weet u namelijk altijd waar u aan toe bent.

Door de combinatie van onze expertise op het gebied van zowel grondwerk en rioolwerk als bestrating is Van Kesteren in staat volledige wegenbouwprojecten uit te voeren. Denk hierbij aan het opnieuw inrichten van bestaande wegen, maar ook het bouwrijp maken van een terrein. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden. Neem gelijk contact op.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht