Contact Van Kesteren

Afval

Heeft u afval waar u vanaf wilt? Daarvoor bent u bij Van Kesteren aan het juiste adres! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het afvoeren van afval.

Contact

Werkzaamheden Afval

Milieustraat Groesbeek (DAR)

Lees meer

Afvalrecycling

Lees meer

Bedrijfsafval

Lees meer

Bouw en sloop afval

Lees meer
Opschonen perceel Zevenheuvelenweg 37 Groesbeek
Bekijken

Gerelateerde projecten

Voor Bedrijven en Particulieren

Particulieren kunnen huishoudelijk afval afvoeren in onze milieustraat in Groesbeek die wij in samenwerking met de gemeente exploiteren. Bedrijven kunnen hun bedrijfsafval aanleveren in de sorteerhal van Van Kesteren. Een overgroot deel van het afval dat wij ontvangen, wordt door ons gerecycled. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Heeft u afval liggen dat niet in een container is verzameld, (zoals bijvoorbeeld snoeiafval of ander tuinafval), dan kunnen wij dit afval bij u ophalen met onze knijperwagen. Onze medewerker knijpt het afval dan op en legt het in de containerwagen. Daarna voert hij het af naar ons terrein, waar het verder wordt verwerkt. Wilt u een afvalcontainer huren? Daarvoor kunt u terecht in de webshop van onze partner Remondis. Daar vindt u afvalcontainers voor diverse soorten afval.

Geef afval een duurzame toekomst!

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mailadres is verplicht