Afval

Afvalcontainer huren

Afvalcontainer huren

Bent u op zoek naar een afvalcontainer voor het afvoeren van verschillende soorten afval of als tijdelijke opslag? Via de webshop huurt u gemakkelijk, veilig en snel een afvalcontainer. Weet u niet welk soort container u wilt huren? Of wilt u advies op maat over containerverhuur? Neem dan gerust contact op met Remondis: (024) 372 52 55. 

Lees meer

Van Kesteren Recycling

Van Kesteren Recycling

Van Kesteren Recycling geeft afval weer een toekomst! We staan klaar met diverse afvaldiensten voor bedrijven, instellingen en particulieren uit de omgeving van Groesbeek. Wilt u de makkelijkste oplossing voor uw afval? Kies dan voor Van Kesteren.

Lees meer

Milieustraat Groesbeek (Dar)

Milieustraat Groesbeek (Dar)

In opdracht van de Gemeente Berg en Dal heeft Dar (afvalbeheer) een milieustraat aan de Ambachtsweg 16 in Groesbeek geopend. U vindt alle praktische informatie over het aanbieden van uw huishoudelijk afval op de website van Dar of gemeente Berg en Dal. Heeft u vragen over het aanbieden van huishoudelijk afval? Neem dan contact op met Dar: (024) 371 60 00.

Lees meer

Heeft u afval waar u vanaf wilt? Bij Van Kesteren bent u daarvoor aan het goede adres! In onze webshop vindt u afvalcontainers voor diverse soorten afval. Wij werken met all-in prijzen, wat inhoudt dat wij de afvalcontainer bij u plaatsen en daarna het afval ophalen en verwerken. Bovendien is btw en milieutoeslag in de prijs  inbegrepen. Naast het huren van afvalcontainers, is afvoeren van afval ook mogelijk bij ons. In onze milieustraat in Groesbeek kunt u uw huishoudelijk afval gemakkelijk afvoeren. Een groot deel van het afval dat wij ontvangen, wordt door ons gerecycled. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren